GTE2
Image default
Zakelijk

Beginnende ondernemer? Lees hier 3 investeringen die zeker niet mag ontbreken!

Je ondernemersplan is goedgekeurd, ideeën zijn gepitcht en inschrijving bij de KVK is een feit! Je bent nu officieel een ondernemer! Een bijzondere mijlpaal in je leven is bereikt en daar komt veel bij kijken. Nu je eigen baas bent, ben je ook baas over je eigen in-en uitgaves en moet je bewust omgaan met je verdiende centen. Wij hebben om deze reden 3 investeringen op een rijtje gezet die voor een beginnende ondernemer zeker goed van pas komen!

Investeren in je werkplek
Er moet natuurlijk zonder gedoe gemakkelijk gewerkt worden. Dat is natuurlijk niet in een supermarkt waar dozen de gangpaden blokkeren of een krantenbaan waar je van deur naar deur te werk gaat. Je bent voornamelijk aan het werk in je eigen kantoor! Dit kan in je eigen (studenten) kamer zijn, of in een leuke kantoorruimte die je hebt weten te regelen. Wees daarom niet bang om te investeren in je werkplek!

Bureaustoel- en tafel
De hele dag zitten is ontzettend vermoeiend en slecht voor je rug. Daarom is het verstandig om een bureaustoel aan te schaffen die ergonomisch is. Dit zorgt voor een comfortabele houding wanneer je langdurig achter je scherm moet functioneren. Daarnaast is een ruime, en verstelbare tafel een must. Hierdoor kan je de hoogte van de tafel verstellen, makkelijk je laptop of desktop kwijt en zelfs een tweede monitor plaatsen als je dat prettig werken vindt. 

Schaf een Koffiemachine aan
Zonder brandstof kan een auto niet rijden. Dat geldt ook voor jou! Zorg er daarom voor dat je een goed werkende koffiemachine hebt die de beste koffie maakt voor jou en je personeel, maar ook voor je klanten die je kan verassen met een goede bak! Daarnaast is de koffiemachine ook een plek waar de meest creatieve ideeën tot stand komen en fungeert als een sociale centrale plek.

Beschik over een goed internet
Tegenwoordig is alles digitaal. Meetings worden door het coronavirus vooral online gehouden. Plus alle data van je bedrijf, klanten en overige zaken staan anno 2021 allemaal op de cloud. Om deze reden is het van essentieel belang dat je goed werkend internet hebt! Je internet modem wordt ook wel gezien als het kloppend hart van je bedrijf! Wanneer het hart niet meer werkt, staat het bedrijf stil! Ook wanneer je bijvoorbeeld handelt in crypto kan dit veel invloed hebben op het online traden. Op deze manier hou je zonder problemen de ethereum koers en ripple koers in de gaten.