GTE2
Image default
Banen en opleidingen

Schoonmaker avonddienst

Schoonmaker avonddienst

Functie

Voor een ziekenhuis landstreek aalst zijn wij urgent op zoek naar schoonmakers voor de avondploeg. Je staat in voor de schoonmaak van het interieur, neerslaan en wanden volgens een genormaliseerd werkschema.
Je draagt zorg voor de keurigheid op de jou toegewezen gedeelte en je rapporteert de uitgevoerde taken. Je vervaardiging zowel schoon in de verpleegafdelingen, de algemene services als de administratieve services van het ziekenhuis. Je vervaardiging conventie van schoonmaakmachines o. A. Schrob- en zuigmachine en boenmachine.
Je zorgt voor het onderhoud van het aan jou toegewezen afdeling van het ziekenhuis.
Je vult je boekhouding ( weekrooster en memoblad ) keurig in.
Je voert je taken keurig uit.

Aanbod

Wat kunnen wij jou bieden? keus vast na geslaagde interimperiode.
Werkrooster tussen 16u30 – 20u15 weekendprestaties : 1dag ( zaterdag of zondag ) per 8 weken.
Interessante verlofregeling ( op jaarbasis : 14 basisdagen + leeftijdstoeslagen + officiële én decretale feestdagen ( 11 ) + 5 plaatselijke verlofdagen ).
Een aantrekkelijke verloning volgens ziekenhuisbarema ’s ( geen ific-barema ).

Jouw profiel

Wat tegemoetzien wij van jou?
je hebt een goede kennis nederlands, zowel vlot pleit, gelezen als vatten
je poneert
je flexibel op naar het inspringen voor andere collega’s ervaring in een ziekenhuis is een pluspunt ervaring met en kennis van professionele schoonmaaktechnieken is een pluspunt
je bent punctueel
je kan conferentie begaan en werken in team buigzaamheid, nauwkeurigheid en verantwoordelijkheidszin zijn je belangrijke kenmerken oppervlakken zuivering met een : schoonmaakapparaat, hogedrukmachine, hogedrukreiniger, oppervlakken zuivering met een : instrument met injectie/extractie, schoonmaakproducten en het materieel brouwen gladde zones afbakenen, oppervlakken zuivering met een : elektromechanische instrument ( éénschijfmachines, parketwrijver, glansmachine,. . . ), toiletten en keukens zuivering de handdoek- en zeepverdelers vullen, stof afnemen, afval sorteren en vuilnisbakken lossen, schoonmaakmaterieel zuivering en verzorgd, het personeel van een grootkeuken assisteren ( onthaal, verwarmen van borden, wassen van linnengoed,. . . ), de opvolgdocumenten ( uurrooster, plaats,. . . ) invullen en de betrokkenen informeren over afwijkingen, neerslaan en meubelen zuivering, het basisonderhoud van apparaten en uitrustingen uitvoeren, glazen oppervlakken op het gelijkvloers zuivering ( begroten, wanden, spiegels,. . . ), ruimtes ( koude kamers, productielijnen,. . . ) in een gevoelige omstreken ( voeding, chemie, … ) zuivering en ontsmetten, de voorraad naleven, tekorten bepaalde bestellingen plekken, de ruimtes ventileren en verluchten, oppervlakken zuivering met een : automatisch schoonmaakapparaat ( schrobzuigmachine )

Geen specifieke studievereisten

https://www.nieuwejobs.com/job/q/schoonmakers.html