GTE2
Image default
Particuliere dienstverlening

Bent u op zoek naar een spiegel met kader?

Wilt u graag een prachtige spiegel met kader bestellen voor uw interieur? Dan zit u goed bij de professionals van Quadro, gevestigd in Aarschot. Zij hebben namelijk een passend frame voor elk type spiegel dat u maar kunt inbeelden. Bent u bijvoorbeeld een liefhebber van een iets modernere stijl? Of heeft uw interieur eerder een landelijke toets? Dit bedrijf heeft het perfecte exemplaar ter beschikking voor elke klant. Natuurlijk is het ook mogelijk om een spiegel met kader volledig op maat te laten maken. Lees verder en ontdek de aanpak van deze professionals in het vak!

Geniet van vakmanschap, kwaliteit en creativiteit

Zou een spiegel met kader niet misstaan in uw interieur? Doe beroep op de medewerkers van Quadro uit Aarsschot. Zij gebruiken authentiek handwerk en de allernieuwste machines om het frame voor uw spiegel volledig op maat te snijden. Zo bent u zeker van een precies resultaat. Alles wordt geproduceerd in het eigen atelier voor een feilloze afwerking en detailwerk. Wilt u liever helemaal van nul beginnen met uw interieur? Ook voor een spiegel in standaardformaat kunt u bij hen terecht. Van klassiek en landelijk tot trendy en modern, zij zorgen voor dé eyecatcher in uw interieur.    

Breng een bezoek aan het atelier of contacteer het bedrijf

Het staat vast: voor een spiegel met kader moet u bij dit professionele atelier zijn. Toch is dat niet alles! Ook voor allerhande inlijstingen, ophangsystemen, fotomontages en kunstrestauraties kunt u op hen rekenen. Wilt u graag de verschillende mogelijkheden van een frame op maat ontdekken? Aarzel dan niet om het team te contacteren. Contacteer ze per telefoon of maak een afspraak om het atelier te bezoeken via de website van het bedrijf. Wat uw specifieke wensen ook zijn, zij vertellen u alles over de opties op het vlak van spiegels met sfeervolle kaders.

https://www.quadro.be/