GTE2
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bent u op zoek naar elektrische materialen van hoge kwaliteit?

Indien u zelf een groothandel heeft voor elektrische materialen heeft, wilt u natuurlijk een samenwerking zoeken met een echte specialist. Zo’n specialist vindt u bij DM. Zij leveren elektrische materialen van absolute topkwaliteit aan partners over heel België. Ze werken dan ook enkel samen met gerenommeerde merken. Toen het bedrijf werd opgericht in 1974 startten ze met de merken Bals en Hensel, nog steeds twee van hun grootste leveranciers. Ondertussen hebben ze hun assortiment aan elektrische componenten uitgebreid met allerlei andere topmerken, waaronder Worklite, Doepke, Elkutec en Power Boozt.

Elektrische materialen naar wens

Bent u aan het bladeren tussen het assortiment van DM? Bent u bijvoorbeeld geïnteresseerd in een verdeelkast van het merk Bals? Of wat dacht u van een kabelhaspel van het merk Schill? Vindt u toch niet wat u nodig heeft? Geen nood, DM beschikt namelijk over een eigen werkplaats. Daar kunnen ze bepaalde zaken zoals combinatiekasten of variaboxen volledig op maat maken. Persoonlijke service, dat is waar deze elektro-expert voor staat. Ze proberen de relaties met hun partners zo goed mogelijk te onderhouden en hechten daarbij erg veel belang aan transparante communicatie en een goede samenwerking. Wie wilt er nu geen samenwerking met dit bedrijf?

Geniet van hun kwaliteit

Wilt u genieten van elektrische materialen van topkwaliteit én van een persoonlijke service? Dan aarzelt u het best niet te lang om contact op te nemen met de specialisten van DM voor een eventuele samenwerking. Of u nu iets gevonden heeft in hun assortiment, of u een product op maat wilt laten maken, zij beloven altijd dat uw product zo snel mogelijk tot bij uw zaak wordt geleverd. Bent u een particulier? Ook dan kunt u uiteraard uw elektrische materialen, componenten of machines bij hen bestellen. Zit u met vragen over een bepaald product? Aarzel dan niet om ze te stellen via de gegevens op hun website.