GTE2
Image default
Groothandel

Bestel een geschikte PET-fles uit het ruime assortiment

Bent u op zoek naar een duurzame en voordelige PET-fles? Dan bent u bij PET Power aan het juiste adres. Op de website vindt u PET-verpakkingen in alle soorten en maten. Bovendien kunt u hier alles lezen over de verschillende mogelijkheden, het productieproces en het duurzaamheidsprogramma. Zo weet u altijd precies wat u in huis haalt. Wel zo prettig natuurlijk. Wilt u weten wat ze voor uw bedrijf kunnen betekenen? Lees het hier.

Ontdek het ruim assortiment

U kunt een PET-fles voor allerlei doeleinden gebruiken. Dat brengt echter wel met zich mee dat verschillende bedrijven er verschillende eisen aan stellen. Voor sommige producten is het handiger als de fles een brede hals heeft, terwijl dit bij andere juist problemen veroorzaakt. Dat is dan ook de reden dat PET Power deze keuze aan u laat. Met de handige configurator kunt u namelijk helemaal zelf bepalen hoe uw PET-fles eruit komt te zien. Selecteer de vorm, inhoud en het materiaal waarvan de fles wordt gemaakt en laat het snel en eenvoudig thuis bezorgen. Zo simpel kan het zijn!

Deze specialist biedt ook andere producten

In de webshop van PET Power vindt u meer dan alleen PET-verpakkingen. Met name de pharma bottles zijn ook erg populair. Deze flessen worden geproduceerd in speciale machines en zijn geschikt voor gebruik in de medische sector. Pharma bottles moeten in Nederland voldoen aan strenge richtlijnen. Dat betekent dat ook het productieproces onderworpen moet worden aan allerlei kwaliteits- en veiligheidscontroles. Hier is dit bedrijf in gespecialiseerd. Wanneer u hier uw pharma bottles koopt, kunt u er dan ook vanuit gaan dat deze voor de volle 100% voldoen aan alle relevante eisen. Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een PET-fles of pharma bottles, maar wilt u eerst meer weten over deze producten? Neem dan gerust eens contact op met de klantenservice van deze specialist.