GTE2
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bewaar uw spullen makkelijk en veilig in smart lockers

Op plaatsen waar vele mensen verzamelen is het altijd handig om hen een plekje aan te bieden waar ze waardevolle spullen veilig kunnen bewaren. Bij Eurobox Continental voorzien ze hiervoor smart lockers, het moderne alternatief voor een kluisje met slot. Deze smart lockers zijn voorzien van een elektronisch slot dat u op verschillende manieren openmaakt. Het verliezen van een klein sleuteltje behoort daarmee tot de verleden tijd. Laat daarbij ook nog eens de onnodig ingewikkelde sleuteladministratie achterwege die voorkomt bij niet-elektronische kluisjessystemen. Kies daarom heel makkelijk voor smart lockers.

Een breed aanbod aan mogelijkheden

Hoe opent u dan een van deze smart lockers? Dat kiest u helemaal zelf. Zo gaat u misschien voor een stand-alone systeem, waarbij de lockers geopend worden met een pas en passcanner. Dit kan makkelijk zijn voor bijvoorbeeld vaste werknemers die met een eigen pasje toegang hebben tot een eigen kluisje waarin ze allerlei waardevolle spullen steken terwijl ze aan het werk zijn. Daarvoor is een centraal pasbeheer ook zeker handig. Hierbij heeft een beheerder de volledige controle over het toekennen van bepaalde pasjes voor een smart locker. Daarnaast biedt Eurobox Continental ook een web-based systeem, een compleet digitaal vergrendelsysteem. Hierin kiest u natuurlijk de optie die het beste past bij uw situatie. Wanneer u daar niet helemaal zeker over bent, vraagt u eenvoudigweg advies aan de medewerkers van Eurobox Continental.

Een oplossing op maat

Bij Eurobox Continental werken ze het liefst volledig naar uw wensen. Zij bieden daarvoor flexibele producten aan die precies passen in het systeem van uw onderneming. Daarnaast staan zij ook klaar met een snelle service, waardoor u vlot voorzien bent van het nodige materiaal. Reken ook op hen voor professioneel advies. Zij weten met meerdere jaren aan ervaring wat de beste oplossing is voor uw situatie. Neem contact met hen op!

https://eurobox.be/