GTE2
Image default
Startpaginas

Bierglazen met minder breuk

Verpakking van bier

Bieren worden verpakt in kratten, flesjes, fusten of blikken. Veel consumenten hebben als voorkeur om het bier niet direct uit het betreffende flesje of blik te drinken maar uit een toepasselijk glas. Vele merken hebben eigen bierglazen met opdruk van het logo of een ingegraveerd slogan. In de horeca, althans terrassen en restaurants wordt er standaard een bierglas meegeleverd. Er zijn vele leveranciers die bierglazen aanbieden voor de Horeca. In elke winkelstraat zijn wel bierglazen te verkrijgen.

Goedkope bierglazen met minder kans op bruk

Goedkope bierglazen en 60% minder kans op breuk. Goedgekeurd veiligheidsglas zodat de kans op ongelukken klein is. De horecaspecilist biedt voor catering en horeca bierglazen aan die voorzien kunnen worden van een logo en zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. Voor evenementen en discotheken is een bierglas ontwikkelt waarmee er wel tot 5 glazen uit 1 liter bier gehaald kan worden. Anders dan de standaard bierglazen waar standaard maximaal 4 gevulde glazen uitgehaald kunnen worden.

Welke formaten glazen zijn beschikbaar?

Goedkope bierglazen met 60% minder kans op breuk zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. De formaten die beschikbaar zijn:

  • vazen bier(standaard formaat)
  • fluitjes
  • Spatjes
  • Longdrink

De goedkope bierglazen in bovenstaande formaten zijn beschikbaar vanaf 12 stuks per doos. Naast bierglazen zijn er ook bierpullen verkrijgbaar voor de echte drinkers. Andere dranken als wijn-, shotjes- en champagneglazen zijn ook leverbaar in dezelfde categorie. Gemaakt van net zo’n goede kwaliteit wat enkel voordelen heeft. Bestel online de goedkope bierglazen en ervaar het gemak en de kwaliteit. U wilt nooit weer anders als horeca ondernemer.  

Voor meer info : Bierglazen met minder breuk