GTE2
Image default
Particuliere dienstverlening

Bij deze brillenwinkel vindt u uw gewenste bril

Wilt u een mooie bril met duurzame brillenglazen? De professionele brillenwinkel Bruninx Design Optics In Hasselt, nabij Genk, heeft deze bril voor u. Tijdens een afspraak bekijken de optometristen welke sterkte u nodig heeft zodat u zeker naar huis gaat met een correcte bril. Dankzij de kennis en opleidingen van de medewerkers weet u zeker dat u in goede handen bent. Zij zijn zo zeker van de kwaliteit van hun brillen dat ze steeds garantie geven op brillenglazen.

Garantie op brillen en glazen voor uw bril

Bij deze gespecialiseerde optieker vindt u contactlenzen, brillen en zonnebrillen. Na een oogmeting gaat de medewerker samen met u op zoek naar een bril die prachtig bij uw stijl en gezicht past. Zij hebben een uitgebreid assortiment met verschillende topmerken, van Tom Ford tot Chanel. Op die manier kunnen zij voor iedereen een ideale bril aanbieden. U gaat gegarandeerd naar huis met een bril waar u trots op kan zijn. Wanneer u beslist om een bril te kopen bij deze brillenwinkel nabij Genk, geniet u van een goede garantie op brillen. Dankzij deze garantie op brillenglazen en een specifieke gewenningsgarantie voor multifocale glazen. Met deze garantie kan u een maand deze nieuwe bril wennen. Wanneer dit niet lukt, wat kan gebeuren bij sommige mensen, kan u opnieuw een afspraak maken bij deze brillenwinkel nabij Gent. Ze gaan dan op zoek naar de oorzaak van het gewenningsprobleem en bestellen indien nodig nieuwe glazen, allemaal gratis wanneer u de garantie heeft!

Bekijk het uitgebreide assortiment

U kan bij deze brillenwinkel uit Hasselt, nabij Genk, ook online bestellen. Dat is super handig wanneer u zeker bent van de sterkte van uw glazen. U krijgt garantie en het recht om te retourneren wanneer u online bestelt zolang het label nog aan de brillenglazen bevestigd is. Via hun website kan u een afspraak maken of alles bestellen.