GTE2
Image default
Beauty en verzorging

Bij dit kapsalon in Mechelen loop je buiten met de creatiefste kapsels

Zoek jij een professionele kapperszaak waar je terecht kan met je gekste haarideeën? Bij Rebelation, een kapsalon in Mechelen, staat er een heel team paraat om je te assisteren met de meest creatieve kapsels dat je kan bedenken. In deze reis worden ze ondersteund door het kappersmerk Fudge. Zij staan voor duurzaamheid en natuurlijke producten die onschadelijk zijn voor het milieu. Van shampoos tot natuurlijke haarkleuringen en zelfs extensions zit je met de samenwerking van  Rebelation en Fudge goed. Wil je veel verschillende kleuren in je haar? Of wil je een gekke snit die meteen opvalt? Daar helpt dit kappersteam je op een professionele manier heel graag mee verder.

Vraag je haaradvies bij deze specialisten

De kappers van dit kapsalon in Mechelen staan je bij met professioneel advies ongeacht de wensen voor je haar. Dus ja, als je het liever simpel houdt ben je ook meer dan welkom bij dit kappersteam. Ze staan paraat voor iedereen die nood heeft aan een nieuwe snit. Dus ben je een vrouw of man? Dat maakt bij deze zaak geen verschil. Heb je kinderen die aan een kappersbeurt toe zijn? Ook met de mini-versies van jezelf mag je Rebelation een bezoekje brengen. Ze passen hun vakmanschap graag toe op iedereen die het wenst. Dus ben jij een echte durver in het leven en zoek je ware haarartiesten om hun kunst toe te passen op jouw haar? Rebelation is hét salon voor jou!

Investeer in kwalitatieve haarzorg

Wens jij een afspraak maken om van je droomkapsel een realiteit te maken? Contacteer dit kapsalon uit Mechelen door hen even op te bellen. Doe je graag wat inspiratie op alvorens je een afspraak maakt? Neem dan ook zeker een kijkje naar de ‘Creaties’ pagina op hun website. Hier krijg je een voorsmaakje van wat ze juist voor jou kunnen betekenen. Twijfel niet lang en durf te durven!

https://rebelation-hairdresser.be/