GTE2
Image default
Bedrijven

Bij een loods huren in de omgeving van Roosendaal is een gunstige locatie van belang

Gaat u goederen vervoeren door de hele Benelux? Dit is vaak geen eenvoudige klus, maar wat helpt is het kiezen van een eenvoudig te bereiken locatie. De Wit Opslag is gelegen tussen de havensteden van Antwerpen en Rotterdam, een eenvoudig bereikbaar vanaf de snelweg. Vanuit deze standplaats wordt het verder distribueren van uw vracht kinderspel. Met een ruim aanbod aan opslagplaatsen in de vorm van een loods, is er altijd een passend aanbod dat u kunt huren nabij Roosendaal. Gaat uw voorkeur uit naar een loods met of zonder kantoorruimte? En heeft u behoefte aan een laaddok? Het ervaren team van dit bedrijf luistert graag naar uw wensen.

Een loods met heftruck chauffeur huren in de buurt van Roosendaal

Wilt u het verplaatsen en vervoeren van uw goederen liever aan een externe partij met heftruck chauffeurs overlaten? Met name bij de opslag van uw goederen zoekt u een bedrijf dat dit met de grootste zorg doet. Kies voor de ruimschootse ervaring van hét bedrijf in goederenopslag. Zo kunt u bij De Wit Opslag een loods huren, maar dit bedrijf nabij Roosendaal biedt ook de mogelijkheid om heftrucks tot zeven ton met heftruckchauffeur te huren. Meteen totaaloppervlakte van 12.000 m2 heeft u een ruime keuze uit verschillende loodsen, met of zonder kantoorruimte. Naar welke loods gaat uw voorkeur uit voor opslag en overslag bij De Wit Opslag?

Kies ervoor om een loods te huren bij een ervaren bedrijf nabij Roosendaal

Voor een bedrijf met ruimschootse ervaring in opslag gaat u naar De Wit Opslag, opgericht in 1995. Zij zijn gelegen in Ossendrecht en beschikken over verschillende loodsen. Dankzij de gunstige ligging van de loodsen transporteert u uw goederen eenvoudig door de hele Benelux. Kies uit één, twee of zes loodsen van verschillende afmetingen. Blijf dichtbij uw goederen met een aangrenzende kantoorruimte of laat uw vracht verplaatsen door een heftruck chauffeur te huren. Wat is de meest geschikte optie voor uw bedrijf als u een loods gaat huren, dichtbij Roosendaal? Geef het door als u contact op neemt bij het bedrijf dat gespecialiseerd in goederenopslag is.