GTE2
Image default
Bedrijven

Blijf aan de top dankzij product innovatie en product engineering

Als ondernemer weet u dat u moet blijven innoveren om aan de top te blijven in uw sector. Daarom wilt u investeren in personeel met de nodige kennis en expertise op vlak van productontwikkeling. Dit kunt u doen door een externe partner in te schakelen, zoals iDnA. Dit bedrijf helpt u graag bij elke stap van uw product innovatie en product engineering. Bovendien heeft u de mogelijkheid om een subsidie aan te vragen bij het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO). Voorafgaand wordt er altijd een haalbaarheidsstudie opgesteld, waarin er wordt nagegaan of uw idee rendabel is. Hierbij geniet u van de jarenlange ervaring en technische kennis van iDnA. Vervolgens zorgt het ontwerpbureau voor de realisatie van uw idee.

Assemblagemogelijkheden bij uw product innovatie en product engineering

Bent u op zoek n aar een externe partner die u helpt met product innovatie of product engineering? Verwacht u van deze partner een volledige service? Dan kiest u voor iDnA en hun werkmethode in zeven stappen. Dit ontwerpbureau helpt u bij elke stap van het ontwikkelingsproces van een nieuw product én daarna. U wilt immers een eindproduct dat werkt zoals het hoort en dat voldoet aan al uw verwachtingen. Daarom wordt er altijd een product gemaakt in zijn uiteindelijke vorm en wordt dit product grondig getest. Hierbij is het ook mogelijk om uw product te laten assembleren in kleine reeksen. Daarbij is het mogelijk om complexe producten te creëren en uw product lastminute bij te sturen.

Ga voor een zinvolle product innovatie en product engineering voor uw bedrijf

Bent u als ondernemer bezig met het ontwikkelen van een nieuw product? Dan weet u ongetwijfeld dat het belangrijk is om een zinvol product te bedenken. Met andere woorden, het product moet nuttig zijn voor de gebruiker. Bij iDnA, een technisch ontwerpbureau, wordt ervoor gezorgd dat uw product innovatie of product engineering voldoet aan uw verwachtingen en aan die van uw klanten. Hierbij wordt er altijd gestreefd naar een haalbaar resultaat om uw bedrijf verder te laten groeien. De professionele medewerkers van iDnA helpen u dan ook graag bij elke stap van het ontwikkelingsproces, van de eerste productschetsen tot aan de uiteindelijke realisatie van uw product. Hierbij wordt er bij elke stap gebruikgemaakt van een kritische toetsing aan de hand van verschillende parameters.