GTE2
Image default
Bedrijven

Camerasystemen voor militaire voertuigen

Van alle voertuigen die er zijn kunnen we makkelijk zeggen dat de voertuigen met militaire toepassingen wel de meest zware omstandigheden voor hun kiezen krijgen. De militaire voertuigen hebben, naar ongekende robuustheid, tevens de beste werkcondities nodig. De voertuigen moeten namelijk altijd paraat staan voor de militairen die ze gebruiken.

 

De VanZwitserland camerasystemen zijn er voor iedereen, dus niet alleen voor de consument. Vanzwitserland is de onbetwiste specialist op het gebied van camera’s. De cameraspecialist biedt robuuste camerasystemen aan voor landbouw- en militaire voertuigen.

 

Met de hoogwaardige camerasystemen van VanZwitserland komen de moeilijk zichtbare gedeelten in het zicht. Zo kun je als bestuurder ten alle tijden in alle veiligheid te werk gaan. Een perfect zicht vergroot niet alleen het gemak en efficiëntie waarmee je het voertuig bestuurt, de systemen vergroten ook de veiligheid. De systemen vergroten de veiligheid van zowel de bestuurder als de verkeersdeelnemers om het voertuig heen.

 

Niet alleen de delen die moeilijk zichtbaar zijn komen beter in beeld voor de bestuurder. Ook wanneer het heel donker is, kan je dankzij de camera’s alles gewoon blijven zien. De camera’s van VanZwitserland zijn namelijk dusdanig ontwikkeld dat het beeld meer observeert in slecht belichte omstandigheden dan het menselijk oog kan.

 

Explosieveilige camera’s heeft Vanzwitserland ook in het assortiment. De overige achteruitrijcamera set zijn ook al robuust en degelijk, maar voor defensieve toepassingen is nog meer aan robuustheid vereist. De camera’s van VanZwitserland zijn bestemd tegen nabije explosies. Dit is dus bijzonder stootbestendig. Daarbij zijn de camera’s ook waterdicht en geschikt volgens de “exD IIC T6” normering. Dit betekent dat deze achteruitrijcamera goedgekeurd is voor petrochemisch vervoer. Zo zijn de toepassingen van deze camera’s werkelijk oneindig.

 

Voor meer info : Camerasystemen voor militaire voertuigen