GTE2
Image default
Dienstverlening

CD of DVD drukken bij een deskundige perserij

Steeds meer en meer luisteren we naar digitale muziek. Het blijft voor muzikanten, bands en platenmaatschappijen van belang om fysieke muziek te creëren door middel van een CD of DVD te laten drukken. Fans houden ervan om iets tastbaars vast te hebben en artiesten willen graag hun creativiteit kwijt in bijvoorbeeld verpakkingen, een boek of een hoes. U kunt bij het drukken kiezen uit CD, DVD en vinyl. Laat uw CD branden door echte experts van CD Perserij België. Naast dat ervoor zorgen dat uw product wordt gedrukt, geven zij deskundig advies betreft drukwerk en een leuke en passende verpakking.

Verschillende oplagen in DVD

U kunt bij deze specialist terecht voor dvd-productie in grote en kleine oplage. Met kleine dvd-oplage bedoelen we onder de 500 stuks. Normaal gesproken produceert de perserij variërend tussen 500 en 3.000 stuks. Voor een kleinere oplage geldt het advies voor dvd-duplicatie. Hierbij is het belangrijk dat u recht heeft over de DVD. Daarnaast verzorgt u zelf de druk; dit kan u eenvoudig thuis doen. Vervolgens zorgt de perserij voor het dupliceren. Hiervoor worden hoogwaardige DVD’s gebruikt waarbij u kiest uit verschillende templates. Zo creëert u een eigen CD of DVD geheel in eigen stijl en smaak.

Profiteer van deskundig advies

CD Perserij België is een zeldzaam bedrijf omdat zij een volledig eigen perserij. Het drukken van uw CD of DVD gebeurt allemaal onder één dak. Het voordeel hiervan is dat er overzicht en controle is gedurende de hele productie. Daarnaast proberen de specialisten uw product zo snel mogelijk te verzenden. Binnen vijf tot twaalf werkdagen heeft u het complete product in huis. Dit betreft het drukwerk, de verpakking en eventueel cellofaan of krimpfolie seal. Bent u geïnteresseerd in een van de diensten die deze perserij aanbiedt? Bezoek de website en bekijk de mogelijkheden.

https://cdperserij.be/