GTE2
Image default
Particuliere dienstverlening

CLT hout: de toekomst voor elke bouw in Nederland en België

Zoekt u een bouwmateriaal dat CO2-neutraal is en dat qua stevigheid gelijkaardig is aan beton? Laat de bouwexperten van ARWO-BOUW uit Arendonk, regio Turnhout, u dan meer vertellen over CLT. Het staat voor Cross Laminated Timber, ook wel kruisslaghout genoemd en wordt populairder in de bouwwereld. Waarom wordt een CLT bouw populairder in landen zoals Nederland en België? Het is een ongelofelijk milieuvriendelijk materiaal. Voornamelijk omdat er geen vervuilende productieprocessen nodig zijn voor de winning en verwerking van deze houtsoort. Bovendien is het luchtdicht en functioneert als isolatie. Met andere woorden is dat mooi meegenomen voor zowel mens als milieu. Deze luchtdichtheid en het isolerende effect zorgt voor een laag energieverbruik in uw gebouw. Wilt u het gebruiken om uw woning te bouwen? Dan zorgt deze eigenschap ervoor dat u zelden uw verwarming zult inschakelen. In aankoopkost is het niet duurder dan beton maar wel beter.

Sta deze bouwprofessionals toe om uw visie te realiseren

Aan de hand van een gesprek waar ze concrete vragen stellen, brengen ze uw verwachtingen en wensen in kaart. Met uw visie gaan zij aan de slag en bieden ze u professioneel en accuraat advies over uw bouwmogelijkheden met CLT. Deze duurzame houtsoort wordt gebruikt voor uiteenlopende projecten en bij ARWO-BOUW brachten ze reeds veel constructiewerken tot een succesvol einde. Dit bouwteam heeft een voorkeur om aanwezig te zijn van begin tot einde zodat ze kunnen inspringen waar nodig. Niet alleen effectief met werk maar ook wijze woorden. Die wijsheid vergaarden ze over een periode van meer dan 30 jaar dus ze staan steeds klaar met advies voor uw CLT bouw in Nederland of België.

Vertrouw op de expertise van deze bouwfirma

Naast sterke materialen is het ook van essentie om te investeren in een sterke bouwfirma. Een bedrijf dat van wanten weet. Bij ARWO-BOUW zit u ongetwijfeld goed en zij staan u met raad en daad bij. Contacteer deze kenners voor uw CLT bouw in België of Nederland en ga samen met dit team vol experts aan de slag! Bekijk al hun contactinformatie een reeds gerealiseerde projecten op hun website.

https://arwobouw.be/Home