GTE2
Image default
Dienstverlening

Dakwerken in de Kempen

Als je dakwerken wilt uit laten voeren in de Kempen, moet je bij Roofdesign in Olen zijn. Zij zijn ervaren dakwerkers die met een expertise die ze door vele jaren ervaring hebben opgebouwd daken plaatsen en renoveren. De professionals daar worden voortdurend bijgeschoold, waardoor ze volledig op de hoogte zijn van alle nieuwe evoluties en ontwikkelingen binnen de technologie en technieken van het dakwerk. Hierdoor krijg jij advies dat altijd goed gestaafd is. Wanneer je een afspraak maakt bij deze professionals, komen ze eerst langs voor een plaatsbezoek. Dan meten ze alles zorgvuldig op. Bij een nieuwbouw volstaat het om hen de bouwplannen te bezorgen.

Van de offerte tot het plaatsen van jouw dak

Na het plaatsbezoek, volgt de offerte. Alle kosten worden uitgebreid toegelicht. Dit schept voor jou een duidelijk beeld waaraan jouw centen worden uitgegeven. Als je hier nog vragen of opmerkingen over hebt, kan je die uiteraard uitgebreid bespreken met de coördinator. Moest deze offerte niet binnen je budget passen, kunnen bijvoorbeeld de gebruikte materialen besproken worden. Maar dankzij hun uitgebreide kennis van wetgeving en regels kunnen de specialisten in dakwerken in de Kempen jou ook op een andere manier helpen. Ze weten alles over de mogelijke subsidies, premies of fiscale voordelen die je kan krijgen om je dak te renoveren of een nieuw, goed geïsoleerd dak te leggen. Zo kunnen ze jou heel wat kosten besparen en komen jullie hopelijk tot een akkoord waar je helemaal tevreden mee bent. Na het akkoord volgt de planning, de levering van het materiaal en vervolgens de zorgvuldige plaatsing van jouw gloednieuwe dak.

Jouw nieuwe dak

Ben je klaar om je nieuwe dak in volle glorie te bewonderen? Tijdens de oplevering overloop je in detail alle gedane werken. De adviseur en coördinator staan dan voor je klaar om je opmerkingen en vragen te bespreken. Je zult vast tevreden zijn van je nieuwe dak, dat geplaatst is door deze kenners uit Olen! Ze doen echter niet enkel dakwerken in Olen of elders in de Kempen: je kan bij hen ook je dak in Mechelen laten plaatsen of renoveren.