GTE2
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dataopslag via een cloud ontwikkeld door een ervaren IT-bedrijf

Als u een eigen bedrijf heeft, dan weet u vast wel over hoeveel gevoelige gegevens u beschikt die niet zomaar mogen lekken. Daarom is het van belang om te kiezen voor een goed beveiligde cloud voor uw dataopslag. In dit blogartikel maakt u kennis met Twido. Dat is een IT-bedrijf, gevestigd in Huldenberg, niet ver van Brussel en Leuven, die u zo’n beveiligde cloud aanbiedt. Daarnaast heeft het bedrijf nog heel wat andere diensten waarop u een beroep kunt doen. Denk daarbij aan cloud back-up mogelijkheden en facturatiesystemen die het factureren heel eenvoudig maken. Ontdek hieronder meer over de zelfontwikkelde cloud van dit IT-bedrijf.

Een zelfontwikkelde cloud voor een veilige opslag van uw gegevens

Twido ontwikkelde de PRIVATE CLOUD. Via deze cloud kunt u veilig én transparant uw gegevens opslagen. De cloud voor uw dataopslag wordt bovendien ook volledig op maat van uw wensen en behoeften gemaakt. Het is met andere woorden een geprivatiseerde cloud waarbij u als gebruiker goed geïnformeerd wordt over waar uw gegevens terechtkomen. Bent u eerder op zoek naar een efficiënter facturatiesysteem? Dan biedt Twido een online factureringsysteem aan waarbij u via een beveiligde website offertes kunt maken, facturen kunt aanmaken en betalingsherinneringen kunt uitsturen. De voorgenoemde diensten en de andere diensten die Twido aanbiedt, zorgen met andere woorden voor een veiligere en efficiëntere bedrijfsvoering.

Kies voor goed beveiligde systemen

Het is aangeraden om naar de website van Twido te surfen als u meer informatie wenst over de PRIVATE CLOUD voor uw dataopslag. Als u vragen heeft over een specifieke dienst of een bepaald systeem, dan staan de medewerkers altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. De contactgegevens vindt u op de website van het IT-bedrijf. Daar leest u meteen meer over de verschillende diensten waarop u een beroep kunt doen. Uw gegevens en bedrijfsprocessen zijn sowieso in goede handen.

https://www.twido.be/nl/