GTE2
Image default
Mode en Kleding

De jeans die het beste past bij jouw figuur

Een jeans uitzoeken is vaak een hele opgave. Er zijn zo veel verschillende modellen dat je vaak niet meer weet wat jou staat. Kun je beter kiezen voor een slim fit jeans? Of staat een loose fit jeans je beter? Wij kunnen je vertellen welke jeans het beste bij jouw figuur past.

 

Zandloperfiguur

Bij een zandloperfiguur heb je vollere borsten, een smalle taille en heupen die ongeveer even breed zijn als je schouders. Doordat je een smalle taille hebt staat een jeans met een hogere taille jouw prachtig. Hierdoor wordt je taille namelijk geaccentueerd. Als je een zandloperfiguur hebt dan staat een loose fit jeans het mooist. Zo blijft je lichaam in proportie.

 

Appelfiguur

Een appelfiguur heeft volle borsten, brede schouders en geen duidelijke taille. De benen van een appelfiguur zijn mooi slank. Als je een taille wilt creëren dan kun je dat doen door te kiezen voor een jeans met een hoge taille. Een slim fit jeans laat je figuur prachtig uitkomen.

 

Peerfiguur

Een peerfiguur heeft een slank bovenlichaam en volle billen en benen. Hier past een mooie combinatie van een slim fit jeans en loose fit jeans. Kies bijvoorbeeld voor een bootcut jeans. Deze zit strak bij je heupen maar loopt bij je onderbenen weer wijder uit. Hierdoor komt je lichaam meer in balans.

 

 Omgekeerde peer

Bij de omgekeerde peer heb je een volle boezem en schouders die breder zijn dan je heupen. Je heupen, taille en benen zijn slank. Een loose fit jeans staat perfect bij dit figuur omdat het lijkt alsof je meer rondingen hebt. Een slim fit jeans benadrukt bij dit figuur de bredere schouders en dat wil je liever niet.

 

Recht figuur

Je schouders zijn even breed als je heup en je hebt geen duidelijke taille. Dit is een recht figuur. Een slim fit jeans past perfect bij dit figuur. Het zorgt ervoor dat je slanke benen mooi worden benadrukt.

 

Ben je groot of juist klein?

Als je kleiner of langer dan gemiddeld bent dan is het nog moeilijker om een jeans uit te kiezen die bij je past. Ga voor modellen waarin je zelf je lengte kunt kiezen. Ook zijn er kledingmerken die speciaal voor de kleinere of de grotere vrouw een collectie ontwikkelen. Als je klein bent kun je beter voor een slim fit jeans gaan. Als je lang bent kun je eigenlijk voor zowel een slim fit jeans als een loose fit jeans kiezen. Maar vermijd dan wel de hoge tailles.

https://tenuedenimes.com/