GTE2
Image default
Gezondheid

De nieuwste manier van afvallen: de detox sapkuur

Heb jij je voorgenomen om een paar kilo af te vallen? Dan ben je wellicht nog op zoek naar een manier die echt bij je past. Of misschien heb je al verschillende methoden geprobeerd, maar loop je iedere keer vast. Je merkt dat het begin vlot gaat en dan is het volhouden misschien lastiger. Of misschien komen de kilo’s er wel net zo snel weer bij. Dit kan erg vervelend zijn en dan raak je soms ook je vertrouwen kwijt in het afvallen en je wordt onzeker. Gelukkig kun je er wat aan doen want een detox sapkuur van Sapje gaat echt het verschil maken. Je kunt het eenvoudig thuis volgen en het geeft je lichaam en geest veel meer rust. 

Waarom detox sapkuur kiezen?

Bij een detox sapkuur kies jij ervoor om je lichaam echt tot rust te laten komen. Je kunt dan één of meerdere dagen vooral biologische, slowjuice groentesap drinken. Het voordeel hiervan is dat je organen dan tijdelijk minder worden belast. Veel mensen volgen eens in de zoveel tijd een sapkuur omdat het een onderdeel is van een gezond en gebalanceerd leven. Je kunt op deze manier ook goed je gezondheid ondersteunen en dan blijf je ook optimaal presteren. Nog meer over sapvasten:

–        Als je kiest voor sapvasten, dan zorg jij ervoor dat je een schoon gevoel krijgt en vooral veel nieuwe energie.

–        Een sapkuur kun je ondersteunen door een bepaalde periode ook te stoppen met ongezonde gewoontes.

–        Je gaat je lichaam reinigen en gezonder eten.

–        Lichaam en geest zullen maximaal ondersteund worden met detox sapvasten. 

Beginnen maar…

Er zijn verschillende soorten sapjes waar je voor kunt kiezen. maar een keuze die vaak wordt gemaakt is een gembershot. Waarom? Omdat het erg gezond is. De basis bestaat uit verse gember uit je eigen slowjuicer. Het is een pittige wortel en is rijk aan vitamine A en C en helpt daarom je immuunsysteem gigantisch. Er wordt citroengras aan toegevoegd, net als kaneel, sinaasappel en ginseng. Hierdoor krijg je een rijke bron aan mineralen, antioxidanten en vitaminen. Dit is precies wat je lichaam op dit moment nodig heeft. Waarom is het zo gezond?

–        Zit boordevol vitaminen, mineralen en antioxidanten.

–        Je krijgt een goede weerstand dankzij de ruime hoeveelheid vitamine A en C.

–        Je energieniveau wordt verder ondersteund, je kunt beter presteren.

De bedoeling is dat je iedere dag een gember shot drinkt op nuchtere maag. De smaak is misschien even wennen, maar je weet waar je het voor doet.https://www.sap.je/