GTE2
Image default
Mode en Kleding

Dé oorbellenwebshop waar je jouw favoriete exemplaar zal vinden

Ringz & Thingz heeft naast een fysieke winkel in het centrum van Antwerpen nu ook een oorbellenwebshop waarop jij jouw favoriete juweeltjes kan terugvinden. Gaande van oorbellen en oorringen, tot ringen voor in de neus. Zowel mannen als vrouwen kunnen hun kleine, waardevolle schatten op deze webshop terugvinden en dit alles tegen betaalbare prijzen. Het uitgebreide assortiment is overzichtelijk gesorteerd, waardoor je eenvoudig kan snuisteren in de categorie die het meest bij jouw stijl past.

Collecties mee met de trend

Oorspronkelijk is Ringz & Thingz een juwelenwinkeltje dat uitgebaat wordt in hartje Antwerpen door Vina. Zij is mee in de laatste nieuwe trends en brengt deze trends ook terug in haar collecties op de oorbellenwebshop. Deze altijd vriendelijke eigenares en haar team staan elke dag met een welgemeende glimlach voor je klaar, steeds benieuwd naar de keuze die jij maakt in hun juwelencollectie. Ongeacht of je een vrouw of een man bent, deze juwelierszaak heeft zeker en vast een pronkstuk waar jij helemaal verzot van zal zijn.

Diversiteit in materialen

Zowel online als in hun fysieke winkel zal je oorbellen en oorringen terugvinden in diverse materialen. Zo hebben ze juwelen in stainless steel, een materiaal dat bestand is tegen zwemmen, douchen, poetsen en andere vormen van water en toch een zilverkleurige uitstraling heeft. Daarnaast is er ook een uitgebreide keuze in zilveren oorbellen in hun oorbellenwebshop. Een geadoreerd materiaal door zijn gemakkelijke combineerbaarheid en eenvoudige onderhoud, met voldoende klasse om je goed in te voelen. Tenslotte hebben ze 18 karaats golden plated sieraden. Deze artikelen zijn van metaal met een dun laagje goud over.

Vind jouw meest geliefde exemplaar

Wanneer je mooie en unieke juweeltjes wilt vinden, kan je best eens door de website van deze juwelenwinkel snuisteren. In hun oorbellenwebshop vind je allerlei verfijnde oorbellen en oorringen die jouw stijl naar een hoger niveau brengen. Vind jouw favoriete exemplaar en bestel hem vandaag nog.

https://ringzandthingz.be/