GTE2
Image default
Groothandel

Dé plek voor geïsoleerd gereedschap, sleutelgereedschap en meer!

Bij Tool Collect zit u goed als u op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardig sleutelgereedschap, geïsoleerd gereedschap en diverse andere producten. Dit bedrijf zet veiligheid voorop en zorgt er met haar producten voor dat u klussen op een verantwoorde manier afrondt. Zo bieden zij een ruim assortiment aan geïsoleerd gereedschap, zoals schroevendraaiers, kniptangen en moersleutels. Dankzij de beschermende laag die zich op het gereedschap bevindt minimaliseert u de kans op een elektrische schok of andere ongelukken. Op deze manier gaat u veilig te werk, ook op het moment dat u werkt met elektrisch geladen materiaal.

Al het sleutelgereedschap dat u voor uw klus nodig heeft

Bent u voor uw werk of hobby op zoek naar gedegen sleutelgereedschap? Bij Tool Collect vindt u een breed aanbod aan diverse soorten gereedschap. Een kleine greep uit het assortiment:

  • Pijpsleutels
  • Bithouders
  • Steek- en ringsleutels
  • Ketting- en bandsleutels
  • Verstelbare moersleutels

Dit zijn slechts een aantal van de vele sleutelgereedschappen waarvoor u bij dit bedrijf terecht kunt. Natuurlijk koopt u bij deze aanbieder ook diverse andere, handige producten. Heeft u bijvoorbeeld nog een gereedschapskoffer nodig om uw geïsoleerd gereedschap of sleutelgereedschap in op te bergen? Of bent u op zoek naar complete doppendozen? Neem dan een kijkje in het uitgebreide assortiment van deze professional.

Uw artikelen snel in huis

Wanneer u uw artikelen in de online shop van Tool Collect bestelt bent u verzekerd van een spoedige levering. De meeste artikelen worden geleverd uit voorraad en deze heeft u binnen twee werkdagen in huis. Indien een artikel onverhoopt niet aan uw verwachtingen voldoet heeft u het recht om deze binnen 14 dagen te retourneren. Natuurlijk adviseren de professionele medewerkers van dit bedrijf u graag over alle producten en welke het beste aansluit op uw wensen en eisen. Zo weet u zeker dat u het perfecte item bestelt.