GTE2
Image default
Dienstverlening

Dé specialist in Stonex gps-systemen

Wanneer u op zoek bent naar een gps van het bekende merk Stonex of een 3D-scanner van GeoSLAM om te kopen bij een exclusieve verdeler, hoeft u niet verder te zoeken dan MOSEG Technologies in Balegem. Deze speciaalzaak is al tientallen jaren bezig met de verkoop van gps- en meetsystemen van het hoogste niveau. Ze leggen u daarom ook met veel plezier uit hoe bijvoorbeeld de bekende Stonex gps werkt.

Door een opleiding te volgen leert u werken met allerlei apparaten

Werkt u met laserscanners of gecompliceerde gps-systemen en wilt u uw kennis verder uitbreiden om met de nieuwste apparatuur te leren werken? Bij MOSEG Technologies in Balegem kan u niet alleen terecht om een nieuwe 3D-scanner of Stonex gps te kopen, maar bieden ze eveneens interessante cursussen en opleidingen aan. Ze hebben diverse opties afhankelijk van uw niveau. GNSS, ook wel gekend als Global Navigation Satellite System en niet te verwarren met gps-systemen, is een van de vele types systemen waarvoor u een cursus kunt volgen. U begint uiteraard met de basiskennis en breidt zo uit tot u een specialisatie in SurvCE kunt volgen. Daarbij leert u eveneens over de integratie van dit systeem in workflows. Is mobile laserscanning eerder iets dat uw interesse opwekt? Ook hiervoor bestaan zowel cursussen voor beginners en gevorderden. Zelfs om specifiek met de statische scanner Stonex X300 te leren werken, kan u een opleiding volgen bij deze experten.

Stel al uw vragen over de apparatuur tijdens de opleiding

De medewerkers van deze onderneming hebben dankzij hun vele jaren ervaring de nodige kennis opgedaan om u alle kneepjes van het vak te leren. Welke vragen u ook heeft, u kan ze altijd vragen aan de vriendelijke medewerkers van MOSEG Technologies. Bent u eerder geïnteresseerd in het kopen van een 3D-scanner of Stonex gps en weet u reeds hoe u hiermee efficiënt kan omgaan? Ga dan zeker eens langs in hun fysieke winkel te Balegem.