GTE2
Image default
Woning en Tuin

De uitzonderlijke aluminium raamprofielen van Themis Blyweert

Toe aan nieuwe ramen, maar geen idee waar te beginnen? Dan is Raamwinkel.be een verstandige keuze. Een heleboel ramen van fabrikanten als Blyweert en dat tegen messcherpe fabrieksprijzen. Verder zoeken heeft eigenlijk geen zin, want een ruimere keuze tegen betere prijzen ga je niet vinden.

Kwalitatieve aluminium ramen

Met Blyweert doet Raamwinkel.be beroep op kwalitatieve fabrikanten die hun sporen al verdiend hebben. Bovendien komt Blyweert ook op de markt met heel wat verschillende raamprofielen zoals Kolos, Themis, Triton, Hercules en AluK. Stuk voor stuk referenties als het op isolatie, kwaliteit en veiligheid aankomt. Niet voor niets is Blyweert al jarenlang een toonaangevende speler op de markt.

Het Themis profiel van Blyweert is een profiel dat heel wat uitzonderlijke eigenschappen combineert en daarom ook in de bovenste schuif ligt bij menig vakman. Dit profiel combineert de slanke uitstraling van stalen ramen met alle kwaliteiten van een aluminium raam. De Themis profielen zijn dan ook veelvuldig inzetbaar in de meest diverse stijlen van woningen. Bovendien zijn ze compatibel met de andere profielen van Blyweert.

De unieke Spidertechnologie van Blyweert zorgt voor uitzonderlijke isolatiewaarden. Niet alleen bij Themis kan je die terugvinden, de technologie is ook verwerkt in bijvoorbeeld de Triton en Hercules profielen. Een puike uitstraling en stevige isolatiewaarden gaan bij Themis hand in hand en zorgen voor een optimaal resultaat op alle vlakken.

 

Bijkomende stevigheid

De Themis ramen zijn voorzien van een derde kamer die bijkomende stevigheid garandeert. De profielen zijn multi-inzetbaar en perfect geschikt voor het gebruik met een Euronut-beslaggroef voor aluminium.

De ruime waaier aan RAL-kleuren staan garant voor een raam op maat van je huis. Zo kies je perfect de kleur die bij de uitstraling van je woning past en ook de uitvoering ligt in jouw handen. Mat, glanzend of metallic: je zegt het maar, zowat alles is mogelijk. Zelfs een bicolor uitvoering met een andere kleur aan de binnenkant kan. Zo krijg je ongekende mogelijkheden om je aluminium ramen op jouw smaak af te stemmen.

Voor meer info : De uitzonderlijke aluminium raamprofielen van Themis Blyweert