GTE2
Image default
Aanbiedingen

Deurslot met een Keyboard – Kies de Beste

Of U nu een eigen bedrijf hebt of misschien wel Uw eigen woning, U zal vlug beseffen dat het echt nodig is om jouw gebouw of jouw woning te beschermen. Als U nu werknemers hebt, zou U wel eens kunnen overwegen om een deurslot te kiezen met een keyboard. Het nuttige van een deurslot met keyboard is dat U ze niet enkel toegang geeft tot jouw gebouw via een code, maar dat U die code ook kan veranderen wanneer U maar wil.

Indien U eraan denkt om een deurslot aan te schaffen dat uitgerust is met een keyboard, bezoek een professioneel slotenmaker in Etten-Leur en vindt U hier enkele tips waarvoor U toch moet uitkijken:

Wees er zeker van dat U zelf de code kan veranderen – Als U een werknemer dient te ontslaan, of er is er een die zelf zijn ontslag aanbiedt, dan wil U er wel zeker van zijn dat uzelf de code kan veranderen. De reden waarom U dit wil doen is natuurlijk omdat U niet wil dat ze in hun vrije tijd terug zouden komen, wanneer ze daar geen toelating meer voor hebben.

Schaft U er een aan met een alarm – Een van de kenmerken waar mijn voorkeur naar uitgaat is een alarm dat afgaat na enkele mislukte pogingen. Dit is een goed middel om hen die met de code willen spelen, af te schrikken.

Het uitzicht – Juist zoals met elke andere deurknop, wilt U er ook nu een die past bij de stijl van jouw deur. En U wil er natuurlijk ook een die eerder gemakkelijk kan geïnstalleerd worden. Als dat aan de moeilijke kant is, kunt U een slotenmaker inhuren om U erbij te helpen. Maar dat is natuurlijk iets dat U zelf beslist.
Nu dat gezegd is, willen wij U wel de volgende merken aanbevelen om eens van naderbij te bekijken.

Kijk voor over deze merken op onze slotenmakers google+ pagina

Voor meer info : Deurslot met een Keyboard – Kies de Beste