GTE2
Image default
Dienstverlening

Deze erkende asbestverwijderaars verwijderen asbest bij particulieren en bedrijven

Bent u een particulier en heeft u een vermoeden van asbest? Of heeft u een eigen bedrijf dat u volledig wilt laten controleren op asbest? In beide gevallen schakelt u het best erkende asbestverwijderaars in. Het verwijderen van asbest is namelijk erg gevaarlijk doordat er schadelijke stoffen vrijkomen bij het afbreken. Deze stoffen kunnen ernstige longproblemen veroorzaken, zoals longkanker. Asbitech uit Willebroek verwijdert asbest bij alle soorten klanten in de regio’s Oost-Vlaanderen en Brussel. Ze houden zich met kleinschalige projecten bij particulieren, zoals het verwijderen van een asbestdak, bezig, maar ook met grootschalige projecten voor overheidsinstanties. Zo hebben ze onder meer het Koninklijk Paleis en de Abdij van Tongerlo gesaneerd en voorzien ze het onderhoud van de Kennedytunnel. Ontdek hoe deze erkende asbestverwijderaars te werk gaan.

Verschillende methodes

Als erkende asbestverwijderaars zijn ze in staat om hechtgebonden en niet-hechtgebonden asbest te verwijderen. Welk methode ze daarvoor hanteren hangt af van de situatie. Ze komen steeds ter plaatse om uw geval grondig te analyseren en bespreken de mogelijkheden met een preventieadviseur-geneesheer en een preventieadviseur op het gebied van arbeidsveiligheid. De methode die uiteindelijk wordt gekozen, is de methode die voor het beste resultaat zorgt en tegelijkertijd het veiligst is voor mens en omgeving. Als VCA-gecertificeerd bedrijf kunnen ze die veiligheid dan ook steeds garanderen, of het nu gaat om een routineklus of om een grootschalig project.

Neem contact op voor een afspraak

Wilt u deze erkende asbestverwijderaars uit Willebroek inschakelen voor een asbestsanering in regio Brussel of Oost-Vlaanderen? Zij komen graag ter plekke om de situatie te analyseren, ongeacht de grootte van het project. Heeft u bepaalde vragen over hun diensten of over asbest? Dan kunt u hen gemakkelijk contacteren voor meer informatie. Als specialist in asbest beseffen ze maar al te goed hoe belangrijk het is om iedereen te voorzien van de nodige informatie op het gebied van asbest. Zo kunnen serieuze problemen immers vaker vermeden worden.