GTE2
Image default
Groothandel

Deze groothandel helpt u verder voor al uw orders van metaal in Oost-Vlaanderen

Zoekt u in de buurt van Oost-Vlaanderen een kwalitatieve groothandel voor al uw metaal? Dan heeft u die gevonden bij J. van der Walle Metaalhandel in Hulst. Zij helpen u graag bij al uw staalbenodigdheden. Ze hebben 400 soorten metaal beschikbaar én kunnen het tot bij u leveren. Ideaal toch? En dat is nog lang niet alles. Ze bieden verschillende staalprofielen aan, zodat u snel aan de slag kunt voor al uw metaalprojecten.

Als particulier en als bedrijf kunt u bij hen terecht

Dit bedrijf heeft als metaalgroothandel heel veel soorten metaal ter beschikking in hun loods in Oost-Vlaanderen. Vindt u toevallig toch nét niet wat u zoekt? Geen nood. Dit bedrijf in Hulst werkt samen met andere bedrijven waardoor ze uw gewenste producten toch kunnen bezorgen. Dat is toch een topservice, nietwaar?! Ook wanneer u een teveel heeft aan metaal van uw order, dan nemen zij het over op basis van de dagprijs. Dan bent u zeker dat er geen geld en staal verloren gaat. Ze nemen zelfs scrapmetaal over, dan weet u meteen waar u ermee naartoe moet. Reken op dit bedrijf en al uw staalnoden zijn vervuld. Denkt u dat u als particulier niet bediend wordt? Fout! Ze nemen de orders op maat aan van iedereen. U hoeft zelfs geen volledige lengte aan te kopen.

Koop al uw metaal bij deze experts

Het metaal van dit bedrijf is van uitstekende kwaliteit, ze maken ook allemaal orders op maat. Deze specialisten zorgen ervoor dat hun customerservice op en top is en dat voelt u ook. U kunt ze elke vraag over metaal stellen en ze helpen u verder. Dit bedrijf is goed voor uw portemonnee en brengt uw staal tot bij u. Als groothandel in metaal zijn ze dé referentie in Oost-Vlaanderen. Contacteer hen via de contactgegevens op hun site!