GTE2
Image default
Dienstverlening

Deze kenners komen de luchtdichtheid meten van elk soort gebouw

Indien u de luchtdichtheid van uw pand te weten wilt komen, is Thermodetect uit Beervelde de perfecte partner. Ze garanderen u uitstekende service dankzij hun jarenlange ervaring en deskundig apparatuur. Bent u trots eigenaar van een woning of appartement? Misschien wel een bedrijfspand? Geef uzelf en het gebouw een sterke start dankzij een luchtdichtheidstest. Voorkom het verlies van warmte, koeling en energie dankzij deze meting. Het biedt u alleen maar voordelen om uw luchtdichtheid te laten meten. Dankzij hun professioneel materiaal zijn ze in staat om in eender welke grootte van gebouw professioneel de luchtdichtheid te testen.

Waarom zou ik in deze firma vertrouwen?

Ze beschikken over een team dat al ettelijke jaren ervaring heeft in het veld. Bovendien zorgt Thermodetect er steeds voor dat hun apparatuur met de tijd meegaat en prioriteren ze vooruitstrevende technieken. Dit doen ze voornamelijk omdat ze steeds efficiënt tewerk willen gaan tijdens de luchtdichtheidstest en hun cliënteel steeds op korte termijn te assisteren. Hiernaast bieden ze een dienstverlening aan van begin tot einde. Zij staan in voor de voorbereidende werken van het gebouw. Vervolgens zullen ze de luchtdichtheid meten om dan hun bevinding te noteren in een uitgebreid rapport. U kunt met een gerust hart vertrouwen op dit bedrijf. Ze zijn erkend tester van uw luchtdichtheid en dit verzekert u van hun professionaliteit.

Raadpleeg deze firma’s contactgegevens online

Indien u geïnteresseerd bent in diensten van Thermodetect heeft u steeds de mogelijkheid ze dit te laten weten door hen te contacteren. Raadpleeg hun contactgegevens op de website en laat hen weten wat ze voor u kunnen betekenen. Ze sturen zo snel mogelijk iemand langs voor een gesprek alvorens ze van start gaan met de luchtdichtheid te meten. Het rapport dat we hierboven reeds vermeldde bestaat uit hun constataties van de luchtdichtheidstest en eventueel advies dat u kunt opvolgen. Bovendien zorgen ze ervoor dat dit steeds in klare taal wordt opgesteld zodat het voor elke klant wat duidelijkheid biedt.