GTE2
Image default
Groothandel

Dit bedrijf in Mechelen biedt een ruim aanbod tuinbenodigdheden aan

Heeft u een grote tuin? Of een balkon vol bloempotten of iets anders? Dan bent u natuurlijk regelmatig op zoek naar spullen voor in de tuin of het onderhoud daar van. Spoelders nabij Mechelen heeft voor u de beste tuinbenodigdheden beschikbaar. U kunt hun ruime en uitgebreide collectie bekijken bij hun winkel in Hombeek of neem een kijkje op de website waar je een overzicht vind van alle productgroepen.

Het gehele aanbod op een rijtje

Mocht je tuinbenodigdheden willen gaan kopen bij dit bedrijf nabij Mechelen, bieden ze u nog veel meer aan dan alleen producten voor de tuin en de onderhoud daarvan. U kunt voor onder meer de volgende productgroepen bij dit bedrijf terecht:

  • Diverse soorten zaden, bijvoorbeeld om groente of bloemen te zaden. Dit is een kleine greep uit hun collectie zaden
  • Bestrijdingsmiddelen, om uw gewassen en andere platen te beschermen tegen onkruid, ziektes en ongedierte
  • Gereedschap en overig, tuingereedschap, worteldoeken en nog meer
  • Ongedierteverjaregers, speciaal voor het verjagen van ongedierte.
  • Planten, van tuinkruiden tot groenteplanten en meer
  • Messtoffen, uw planten voorzien van extra voedingstoffen. Meerdere soorten verkrijgbaar
  • Kruiwagens , vervoeren voor hobby en bedrijfsmatig gebruikt

Ontdek dit familiebedrijf met meerdere diensten

Spoelders is een familiebedrijf wat in 1848 gestart is, ze hebben dus echt ruimte ervaring binnen deze branche. U kunt bij dit bedrijf nabij Mechelen tuinbenodigdheden kopen, maar ze bieden ook andere spullen aan oor tuin. Daarnaast vindt u bij deze aanbieder ook een collectie aan dier-, argo- en bakproducten. Ook voor in de landbouw bieden ze diverse producten aan. Hierbij kunt u denken aan paardenvoeders, granen, meststoffen en zaden van hun eigen merk. Alles geproduceerd volgens de richtlijnen. U kunt de gehele collectie van dit bedrijf bekijken op hun website. Of breng een bezoek aan hun winkel in Hombeek. De specialisten van dit bedrijf adviseren u graag bij uw aankoop, of zorgen voor meer informatie.

https://www.Spoelderss.be/nl/home