GTE2
Image default
Dienstverlening

Dit bedrijf zorgt voor sfeervol licht en geluid

De verhuur van licht en geluid, niet elk bedrijf heeft de juiste kennis en ervaring in huis. Heeft u iets gepland in de buurt van Turnhout en wil u zeker zijn van de juiste aanpak? Dan luistert het team van Pro Industries naar al uw wensen om uw evenement geslaagd te maken. Zowel particulieren als grote bedrijven kunnen rekenen op de service van dit bedrijf qua verhuur van licht en geluid. Wil u graag weten wat er zoal mogelijk is? Lees hieronder snel verder en ontdek het ruime aanbod in de verhuur van kwalitatief licht en geluid!

Licht en geluid voor elk evenement

Een familiefeest, zakelijke bijeenkomst, trouwfeest of productlancering is pas geslaagd wanneer de sfeer goed zit. Met de verhuur van licht en geluid kan u deze eis alvast afvinken van uw lijstje. Pro Industries uit Turnhout heeft technisch materiaal van de bovenste plank beschikbaar. Van boxen, walkietalkies en microfoons tot LED-verlichting en spots…Dit bedrijf heeft alles wat u maar wenst. Elke licht-en geluidinstallatie, beschikbaar voor verhuur, is eenvoudig te installeren en te bedienen. Doet er zich toch plots een probleem voor? Dan kan u 24/7 rekenen op technische ondersteuning van de vriendelijke medewerkers. Elk feest zou de professionaliteit van dit bedrijf kunnen gebruiken.  

Ontdek meteen de mogelijkheden van deze onderneming

Bent u geïnteresseerd in de verhuur van licht en geluid? Of zou het net voordeliger zijn om materiaal aan te kopen? Het team van Pro Industries uit Turnhout heeft een gepast antwoord op al uw vragen. Aarzel niet om het bedrijf te contacteren wanneer u graag de verschillende opties in verhuur van licht en geluid ontdekt. Zij stellen graag een offerte voor u op zodat u meteen een goed beeld krijgt van het voordelige kostenplaatje. U kan alle contactinformatie eenvoudig terugvinden op de website van deze specialisten in Turnhout.    

https://www.proindustries.be/home/