GTE2
Image default
Electronica en Computers

Draadloze beveiligingscamera’s – Perfect voor de kleine ondernemer!

Miranda opende een kleine winkel waar ze kleding, juwelen en andere modieuze artikelen verkocht. Na verloop van tijd werd haar winkeltje bekend om zijn modieuze artikelen; ze moest verhuizen naar een grotere winkel. Ze nam toen een staf van drie personen aan om haar te helpen de winkel te runnen, en een van de medewerkers klaagde dat sommige kledingstukken en sieraden ontbraken. Ze merkte dat er artikelen begonnen te ontbreken… heel veel! En dit had invloed op haar zaak. Ze belde een goede vriend van haar die een soortgelijke zaak runde in New York en haar vriend vertelde haar dat ze draadloze beveiligingscamera’s in haar winkel moest laten installeren.

Het is geen geheim dat duizenden kleine ondernemers in het hele land veel geld verliezen aan winkeldieven en stelende werknemers. Investeren in draadloze beveiligingscamera’s is één manier om te voorkomen dat ze zwaar financieel verlies lijden.

 

securitythuis

Als eigenaar van een klein bedrijf hebt u een onopvallende camera nodig in plaats van een grote opvallende camera. Met kleine verborgen camera’s is het uitvoeren van discrete bewaking een fluitje van een cent. Wanneer er overal opvallende bewakingscamera’s zijn, zullen mensen zich op hun best gedragen. De lenzen van draadloze bewakingscamera’s zijn echt krachtig en helpen u een aanzienlijke ruimte te bekijken met één enkele camera.

Waarom moet u investeren beveiligingscamera’s

Camera’s kunnen gemakkelijk worden gemonteerd in elk gebied van uw woning die u wilt een oogje houden op als je niet in de buurt. Naast het installeren van camera’s in uw winkel, kantoor of bedrijfspand, kunt u er ook voor kiezen om camera’s te laten installeren op plaatsen zoals: Opslagruimten, trappenhuizen, Gebieden met beperkte toegang en elke andere plaats die bewaking vereisen.

Beveiligingscamera’s bieden de volgende voordelen voor kleine bedrijven:

Bewaak uw personeel

U betaalt uw personeel niet om rond te zitten en te chit-chatten. Met de beveiligingscamera’s kunt u het gedrag van uw personeel in de gaten houden. Dit zal de productiviteit van uw personeel stimuleren en helpen om de kantoorsfeer en discipline te handhaven. Een werknemer die in de gaten wordt gehouden, is een goede werknemer.

 

securitythuis nl

 

Klanten in de gaten houden

Niet elke persoon die door de deur van uw bedrijf loopt wil iets kopen of zaken met u doen; sommigen komen om te stelen (ja, stelen!) Het hebben van beveiligingscamera’s zal u helpen deze vreselijke klanten in de gaten te houden en te voorkomen dat ze uw bedrijf de grond in boren.

Bewaak het vervoer van goederen

U kunt fysiek niet op twee plaatsen tegelijk zijn; u kunt de beveiligingscamera’s gebruiken om het vervoer van goederen te controleren. Aangezien het niet altijd mogelijk is om in de vrachtwagen te zitten of fysiek aanwezig te zijn om toezicht te houden op de verpakking.

Met camera’s kunt u uw bedrijf veilig houden tegen mogelijke bedreigingen. U wilt niet de hele dag bezig zijn met geld verdienen, alleen om uiteindelijk beroofd te worden na al uw harde werk. Een bewakingscamera schrikt criminelen af omdat ze niet op camera betrapt willen worden, dus zullen ze natuurlijk op een zaak afgaan waar ze wegkomen nadat ze een misdaad hebben gepleegd.

https://www.securitythuis.nl/