GTE2
Image default
Groothandel

Draag bij aan het milieu en aan uw gezondheid door duurzame houtpellets te kopen

Beschikt u over een houtkachel en wilt u houtpellets kopen? Dan doet u dit het beste bij het bedrijf Gedizo. Hier kunt u namelijk houtpellets kopen die milieuvriendelijk en duurzaam zijn. Wanneer u gaat stoken, doet u dit natuurlijk het liefste met biobrandstof. U draagt dan bij aan het milieu én aan uw eigen gezondheid. De houtpellets van dit bedrijf bestaan voor 100% uit natuurlijk hout en zijn zeer geschikt voor uw houtkachel. Zo zorgen deze houtpellets voor constante warmte. Een betere energiebron voor uw houtkachel kunt u niet wensen!

Stoken met hout is duurzamer dan u in eerste instantie zou denken

Velen denken dat een houtkachel niet goed is voor het milieu. Er is echter een groot verschil tussen het stoken van hout in vuurkorven of open haarden en moderne duurzame houtkachels. Als u daarbij ook nog eens kiest voor duurzame houtpellets, is uw moderne houtkachel een hoogwaardig verbrandingstoestel met een hoog rendement en een lage uitstoot. Wist u dat stoken met hout vanuit de Europese Unie een erkende duurzame manier van verwarmen is? Daarbij is het wel noodzakelijk dat u kiest voor de juiste haard en milieuvriendelijk biobrandstof. De Gedizo houtpellet is één van de meest stabiele en milieuvriendelijke biobrandstof op de markt. De houtpellets zijn namelijk gemaakt van samengeperst, schoon afvalhout.

Profiteer van verschillende voordelen

Biobrandstof in de vorm van houtpellets is een stuk goedkoper dan een cv die op gas loopt. U draagt dus bij aan duurzaamheid én bent goedkoper uit. Een ander voordeel is dat wanneer u houtpellets gaat kopen bij Gedizo, deze bij u thuisbezorgd worden. Deze worden bezorgd in big-bags of ze worden opgeslagen in uw eigen silo. Er kan veel tegelijk geleverd worden, waardoor u lang gebruikmaakt van uw bestelling. Het kopen van houtpellets doet u via de website van dit bedrijf of u neem telefonisch contact op.

https://gedizo.nl/