GTE2
Image default
Dienstverlening

Een advocaat met een kwaliteitsvolle dienstverlening voor uw echtscheiding

U merkt dat het de laatste tijd binnen uw huwelijk niet helemaal lekker meer loopt. De communicatie verloopt moeizaam, er wordt steeds meer afstand van elkaar genomen en het gaat alleen nog maar over de kinderen. Wanneer een nieuw leven apart van elkaar de enige oplossing nog is, zal er een scheiding aangevraagd moeten worden waar u een advocaat voor nodig heeft. Niet alleen zal een advocaat u bijstaan gedurende uw echtscheiding om al uw vragen te beantwoorden, maar de advocaat zal ook uw echtscheiding aanvragen met een verzoekschrift.

Zet uw echtscheiding in gang

Bij een echtscheiding komt een hoop kijken en er moet veel geregeld worden. Bent u op zoek naar een ervaren advocaat die u juridisch bijstaat bij een echtscheiding? Dan vindt u in Anteius de perfecte partner. Dit advocatenkantoor biedt namelijk een belangrijke expertise aan zowel op gebied van advies als van procedures voor Rechtbanken en Hoven. Het kantoor is gevestigd in Antwerpen waarbij er een talentvol en sterk opgeleid team voor u klaarstaat. Op die manier zijn zij in staat om u een gedifferentieerde expertise aan te bieden. Een advocaat van dit kantoor voorziet u graag van juridisch advies gedurende uw echtscheiding en staat u indien nodig bij, bij de vrederechter.

Ieder uw eigen pad gaan

Wanneer u zoekt naar een advocaat bij een echtscheiding, betaalt u bij Anteius in Antwerpen een correct tarief. Daarnaast geniet u altijd van een ruime ervaring en expertise. Zij helpen u bij de bemiddeling omtrent de scheidingsovereenkomst of de ouderschapsovereenkomst en mocht u er samen niet uitkomen, dan zal deze advocaat uw belangen behartigen in de rechtbank. Een dagvaarding voor de vrederechter is dan namelijk nog de enige oplossing. Heeft u een juridische vraag of wilt u dat dit advocatenkantoor u bijstaat bij een zaak? Neem dan gerust contact met hen op!

https://anteius.be