GTE2
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een boekhouder voor een kleine eenmanszaak of een groot bedrijf

Je denkt al snel aan grote bedrijven wanneer er gesproken wordt over het inschakelen van een boekhouder, maar ook voor een eenmanszaak heeft dit vele voordelen. M-Advisor is een boekhoudkantoor dat in Boom gelegen is en de boekhouding doet voor particulieren, personen met een eenmanszaak en grote bedrijven in Mortsel . In hun visie is de grootte van jouw onderneming niet belangrijk. Wel moet de boekhouding ten alle tijden volledig in orde zijn. Dat is waarom dit boekhoudkantoor met plezier voor jou klaarstaat. Je kan zeeën van tijd besparen door hun hulp in te schakelen en deze gewonnen tijd gebruiken voor de écht belangrijke zaken in het voordeel van jouw onderneming. Een eenvoudig gegeven dus, dat een positief effect zal hebben.

Een bedrijf opstarten zonder zorgen

Wanneer je met het idee aan het spelen bent om een eenmanszaak op te starten in Mortsel of in een regio daarrond, dan doe je er verstandig aan om een boekhouder in te schakelen voor die boekhouding. Zo is alles vanaf het allereerste moment op orde. Het boekhoudkantoor M-Advisors dat in Boom gelegen is, geeft alle nodige adviezen omtrent alle zakelijke aspecten die jij moet weten. Dit kan gaan over vragen om te weten welke keuze van rechtsvorm correct is, welke vergunningen nodig zijn om aan te vragen en of er subsidies zijn waar jij recht op hebt. Samen met iemand van M-Advisors ga je aan tafel zitten om een financieel plan met de boekhouder te ontwikkelen. Ook zijn ze in staat diverse aanvragen van nodige attesten te verzorgen en alle nodige inschrijvingen in orde te brengen. Met deze werkwijze kan jij jouw eenmanszaak opstarten, zonder zorgen over het hele boekhoudkundige facet.

Laat het opstartproces beginnen met de hulp van een boekhouder

Zit het al enige tijd te kriebelen om jouw eigen eenmansbedrijf te beginnen? Dan kan je best nu nog de keuze maken om voor jouw eenmanszaak, in bijvoorbeeld Mortsel, een goede boekhouder in te schakelen die jouw boekhouding beheert. Zo heb jij vanaf het eerste moment alle boekhoudkundige zaken overzichtelijk gestructureerd en met zekerheid in orde. Laat het proces van jouw opstart beginnen door langs te gaan bij hun op kantoor en ontvang alle nodige informatie.