GTE2
Image default
Aanbiedingen

Een buitensauna in de achtertuin

Wil jij graag binnen no-time kunnen ontspannen? Maar wil je in deze tijden niet zo graag de deur uit? Dan biedt een buitensauna van Welvaere in je eigen achtertuin de oplossing. Om drukke werkdagen, stressvolle uren en andere stress van je af te laten glijden hoef je namelijk maar heel even in een sauna te zitten. Bovendien hoef je ook geen tijd te vinden in je overvolle agenda. Je stapt namelijk zo je achtertuin in en geniet binnen een aantal minuten van een heerlijke warmte. Ben je benieuwd naar de voordelen van een buitensauna? Lees dan snel verder, want we vertellen het je graag!

Ontspan en geniet in je eigen achtertuin
Wanneer jouw tuin de ruimte biedt is het uiteraard fantastisch om een plek te creëren waar jij helemaal tot rust kunt komen. Een buitensauna is daar vanzelfsprekend een belangrijk onderdeel van, maar ook de omgeving van je buitensauna helpt eraan mee. Om je achtertuin om te toveren tot een oase van rust kun je deze decoreren met bijvoorbeeld olijfbomen, houten vlonders die matchen met de kleur van je sauna, sfeervolle verlichting en palmbomen. Na het bezoek aan je eigen sauna wil je uiteraard ook ergens bijkomen. Door het plaatsen van een comfortabele lounge set, een hangmat of een heerlijke hangstoel kom je ook na je bezoek aan je sauna helemaal tot rust. 

Even afkoelen voor het beste resultaat

Na een bezoek aan de sauna is het erg belangrijk om goed af te koelen. Ook wordt het als erg prettig ervaren. Wanneer je namelijk niet genoeg afkoelt na een bezoek aan de sauna kun je erg last krijgen van hoofdpijn, benauwdheid en kun je tot een aantal uur na het bezoek nog erg zweten. Om deze problemen te voorkomen kun je een buitendouche laten installeren. Een buitendouche die perfect past bij een sauna is een douche met een stortemmer. Middels een touwtje zorg je ervoor dat het water uit de emmer over je heen stort. De hoeveelheid water die over je heen komt, bepaal je zelf. Wanneer je hard aan het touwtje trekt zal er veel water uit de emmer komen en wanneer u zacht aan het touwtje trek zal er meer water uit de emmer komen. 

 

https://welvaere.be/