GTE2
Image default
Woning en Tuin

Een combikachel van Barbas in plaats van een houthaard

Wilt u graag het beste van alle verwarmingselementen gebruiken? Dan heeft u misschien wel interesse in de aankoop van een combikachel. Met dit type kachel kunt u zowel houtblokken als pellets stoken en zo optimaal genieten van eindeloze warmte en gezelligheid. Een combikachel of een andere houthaard van Barbas kunt u vinden bij het bedrijf Morial in Oostakker. Dit familiebedrijf heeft maar dan 35 jaar ervaring. Ze leveren en plaatsen kachels en kwaliteitsvolle houthaarden en doen dit altijd met expertise en nauwkeurigheid. Als u voor deze firma kiest, bent u zeker van een veilige afwerking!

Kies voor comfort en gezelligheid

Morial uit Oostakker helpt u met plezier verder aan verschillende kachels en haarden. U vindt er onder andere de praktische combikachel, maar ook een klassieke houthaard van Barbas. Zij vertellen u ook alle voor- en nadelen van elke type kachel of haard. Op die manier kunt u rustig de keuze maken die het beste past in uw woning. Een combikachel heeft bijvoorbeeld een sensor die herkent welke brandstof er wordt gebruikt. Bovendien regelt hij ook zelf zijn luchttoevoer. Als u dit type kachel aankoopt, krijgt u er ook nog een groot bedieningspaneel bij dat u met touchscreen kunt besturen. Als u meer wilt weten over alle snufjes die deze kachel te bieden heeft of u nog twijfelt met een ander model, dan kunt u best contact opnemen met deze firma.

Ontdek alle producten in hun showroom

Als u interesse heeft in de moderne combikachel of eerder oldschool wilt gaan met een klassieke houthaard van Barbas, dan kunt u langskomen in de showroom van dit bedrijf. Daar staan de werknemers van deze firma klaar om u rond te leiden en alle opties te tonen. Zowel elk model als elke afwerking, kleur en materiaal. Kunt u niet langskomen tijdens de openingsuren, dan kunt u zelfs een afspraak maken om op een ander tijdstip langs te gaan. Dat kunt u doen door telefonisch contact op te nemen met deze firma.

https://morial.be/