GTE2
Image default
Beauty en verzorging

Een echt unieke, op maat gemaakte trouwring

Een betrouwbaar adres voor trouwringen in Amersfoort is Bijzondere Trouwringen.

Dit zijn de adresgegevens:

Darthuizerberg 1

3825 BK Amersfoort

Telefoon: 033-4720027

Email: info @ bijzonderetrouwringen. nl

Voordat je een afspraak maakt, adviseren we je een online oriëntatie. Er zijn gouden trouwringen, ringen met een diamant, chique trouwringen, klassieke modellen en moderne designs. Het aanbod is groot, dus neem vooral de tijd om alles goed te bekijken. Zoek je een heel speciale ring? Misschien is een ring met vingerafdruk een idee? De afdruk van de vinger van je aanstaande op jouw ring, aan jouw hand. Dat is toch romantisch!

Als je een aantal trouwringen hebt gezien die je mooi vindt, kun je ze komen bekijken en passen in de trouwringenstudio in Amersfoort. De edelsmid zal de maten van jullie vingers opmeten en hij informeert naar persoonlijke wensen en behoeften. Is alles goed besproken dan gaat hij direct met de ringen aan de slag.

Witgoud, prachtig!

Trouwringen in witgoud zijn erg geliefd. Witgoud is dan ook een prachtig materiaal. We hebben het hier over een legering van goud en palladium of nikkel. Op het eerste gezicht lijkt witgoud op zilver en platina en dat komt door de kleur. Als jullie een mooi bedrag te besteden hebben voor de ringen is dit er een om zeker te overwegen: een 14 karaat trouwring van 5,8 mm breed (damesmaat) of 6,3 mm breed (herenmaat), met 12 briljanten in de damesring.

De herenring heeft een verdieping aan de bovenkant en dit gedeelte is voorzien van een laag glaspareltjes. Heel bijzonder en fraai!

Edelsmid Hildardjan heeft deze ringen-set de naam Biancaneve geven. Het is een origineel ontwerp. De combinatie van strakke lijnen en schitterende briljanten is uniek en tijdloos. Dit is zomaar een voorbeeld. Er zijn nog veel meer witgouden trouwringen. Denk aan ringen met een diamant, trouwringen die gemaakt zijn van witgoud met platina en ringen met een mat en een glanzend deel. We hopen van harte dat jullie droomring er tussen zit!

Voor meer info : Een echt unieke, op maat gemaakte trouwring