GTE2
Image default
Eten en drinken

Een flexibele traiteur voor catering bij een huwelijksfeest en bedrijfsfeest

Zoekt u nog naar een catering voor een huwelijksfeest? Of heeft u nog geen traiteur gevonden voor een aankomend bedrijfsfeest? Dan is JÖRD een van de beste opties waarvoor u kunt kiezen. Iedereen heeft natuurlijk een bepaalde visie op het verloop van een feest. Eten en drinken moeten daarin passen, maar u wilt hiervoor rekenen op een flexibele service. Bij JÖRD horen ze graag wat u in gedachten had. Op basis van uw wensen bieden zij verschillende mogelijkheden aan. Zo genieten alle gasten op uw huwelijksfeest van een heerlijke catering of hoeft u zich geen zorgen meer te maken over een traiteur op uw bedrijfsfeest.

Kies de service die u aanspreekt

De bediening van JÖRD wordt volledig gebaseerd op de stijl van uw feest en uw persoonlijke voorkeuren. Tegenwoordig is het traditionele feestverloop met ange tafels niet meer de enige manier om een feest te organiseren. U wilt uw gasten de vrijheid geven om rond te gaan bij andere gezelschappen en zich continu onder elkaar te mengen. Daar kan een walking dinner bijzonder interessant zijn. Deze traiteur zorgt ervoor dat niemand op het huwelijksfeest of bedrijfsfeest iets hoeft te missen van de catering. De verschillende gangen worden geserveerd aan alle gasten en zodoende gepresenteerd dat het op een eenvoudige manier rechtstaand te eten is. Een buffet is in dit geval ook een goede mogelijkheid. De gasten stellen zelf hun bord samen op basis van een uitgebreid aanbod aan eten en drinken. Zo zal zeker niemand honger lijden en kan elke gast op basis van eigen allergieën of intoleranties zorgeloos eten.

Neem contact op met de medewerkers

Zou u graag de geschikte catering vastleggen voor uw eerstvolgende feestelijke gelegenheid? Dan neemt u het best contact op met de medewerkers van JÖRD. Daar bespreken jullie samen wat de mogelijkheden zijn voor uw gelegenheid. Door goede communicatie en samenwerking kunt u rekenen op een heerlijk feest, met het beste eten en drinken voor al uw gasten.