GTE2
Image default
Mode en Kleding

Een luiertas voor iedere ouder

De luiertas: constante metgezel, toter van alles en nog wat en de beste vriend van een ouder.

De luiertas is een accessoire dat nooit weggaat, en is een van de meest gebruikte accessoires voor baby’s die sommige nieuwe ouders kopen. Maar er zijn veel verschillende soorten tassen op de markt, met veel mogelijkheden om te overwegen. Dus wat is goed voor jou?

Hier is alles wat u moet weten over dit handige spul, en hoe je de luiertas kunt kiezen die voor jouw gezin werkt.

Luiertas 101
Het is geen geheim dat baby’s veel spullen nodig hebben. Van speeltjes tot flessen, er is veel om mee om te gaan als je voor een kleintje zorgt, vooral als je niet thuis bent.

Een luiertas is een perfecte plek om alles wat je nodig hebt voor je baby op één plek op te bergen als je onderweg bent. Zelfs als je de meest minimalistische van de ouders bent, is het een must-have voor luiers en doekjes, natuurlijk, maar andere benodigdheden zoals een kleedje, extra fopspenen, flessen en een aantal speeltjes.

Wist je echter dat een luiertas niet altijd simpel en saai hoeft te zijn, maar ook heel mooi bij je outfit kan passen? Een Cowboysbag luiertas bijvoorbeeld is gemaakt van volnerfleer en zal lang meegaan, maar ziet er door het fraaie leer ook geweldig en modieus uit. 

Zo hoef je niet meer met een saaie standaard luiertas rond te lopen, maar kun je genieten van een modieus item dat net zoveel handige vakken en zakken heeft!