GTE2
Image default
Webdesign

Een professionele website laten maken

Ik zocht een goed bedrijf dat een mooie professionele website kon maken. Sinds kort ben ik begonnen met het geven van yogalessen. Hiervoor huur ik een kleine zaal waar ik dan aan een groep yogalessen geef. Dit deed ik eerst als hobby in de avonden met een paar vrienden en kenissen, maar dit werd zo serieus dat ik gestopt ben bij mijn oude werk en 100% voor de yoga ben gegaan. Er kwamen veel mensen naar mij toe die gehoord hadden dat ik yogalessen gaf en ze waren er in geïnteresseerd. Ze vroegen waar ze informatie konden vinden, en dit was een hele goede vraag. Ik heb toen hun e-mailadres gevraagd en heb daar toen informatie naartoe gestuurd. Dit was erg onhandig, dus ik moest hier wat op verzinnen. Ik en toen gaan kijken naar een website laten maken. Zo kon ik mijn website afgeven in plaats van dat ik mailtjes moest gaan sturen. Dit scheelt weer tijd en een mooie website is natuurlijk altijd goed. Ik ben toen gaan zoeken naar bedrijven die dit voor mij konden maken. Er waren erg veel bedrijven, maar SiteToGo sprong er wel echt bovenuit. Zij maken een website voor 450 euro. In vergelijking met andere bedrijven is dit heel erg weinig. Ze hebben website voorbeelden op hun website staan, dus je kan zien wat ze al gemaakt hebben, en dit zag er niet minder professioneel uit dan andere bedrijven die meer geld vroegen voor een website.

Een goedkope professionele website

Ik heb gebeld met SiteToGo. Ze waren erg vriendelijk en duidelijk en wisten goed te vertellen waarom een goede website handig was voor meer klanten en bezoekers. Ze houden ook rekening met Google, dus mensen kunnen mij nu ook echt vinden op Google. Sinds ik de website heb gaat het als een speer, er zijn veel mensen die yogalessen willen volgen en komen dan bij mij terecht. SiteToGo heeft mij ontzettend goed geholpen en ik wil ze bij deze nog een keer bedanken!

Wil jij ook een professionele website laten maken? Klik dan hier voor www.sitetogo.nl.

Voor meer info : Een professionele website laten maken