GTE2
Image default
Auto

Een tweedehands Citroën Berlingo leasen

Wil je een Citroën Berlingo leasen tegen een zo voordelig mogelijk leasetarief? Dan is het een optie om te kiezen voor financial lease. Financial lease en operational lease zijn de twee populairste leasevormen onder ondernemers, echter, financial lease is ook een mogelijkheid als je particulier wilt leasen. Deze leasevorm is voor iedereen beschikbaar. Financial lease maakt het mogelijk om een tweedehands Citroën Berlingo te leasen. Het maandbedrag is hierbij vaak aanzienlijk goedkoper dan wanneer je kiest voor operational lease, waarbij je een splinternieuwe Citroën Berlingo gaat leasen. Overigens kan je met financial lease ook kiezen voor een nieuwe auto in plaats van een tweedehands model. 

Een goede Citroën Berlingo leasen

Bij financial lease draait het in de meeste gevallen om het leasen van een gebruikte auto. Wil je de Citroën Berlingo leasen en ga je hierbij voor een tweedehands model in combinatie met financial lease? Dan wordt het aankoopbedrag van het voertuig verdeeld over het aantal maanden waarvoor je een leasecontract aangaat. Hier komen nog enkele kosten bij. Als je een Citroën Berlingo gaat leasen op deze wijze, dan is het voertuig direct na aanvang van de overeenkomst al van jou. Wanneer het leasecontract afloopt, dan heb je de Citroën Berlingo afbetaald en is deze volledig van jou. 

Toch een nieuwe Citroën Berlingo leasen

Je kan ook een nieuwe Citroën Berlingo leasen met financial lease, echter, omdat de aanschafprijs van een heel nieuwe auto veel hoger ligt dan die van een tweedehands ligt de maandprijs vanzelfsprekend ook veel hoger. Het kan dan ook aantrekkelijker zijn om een Citroën Berlingo te leasen met operational lease, waarbij het voertuig niet van jou is. Deze lever je weer in wanneer het leasecontract verloopt. Je kunt dan een nieuwe bedrijfsauto leasen, stoppen met leasen of het voertuig tegen een bepaalde prijs kopen.

Voor meer info : Een tweedehands Citroën Berlingo leasen