GTE2
Image default
Auto

Eenvoudig de lease van je bedrijfsauto online regelen

Je kunt het leasen van een auto tegenwoordig gewoon vanuit je kantoor regelen. Je hoeft niet eens meer naar de leasemaatschappij te gaan om daar met de medewerkers om tafel te gaan zitten om de voorwaarden te bespreken. Alleen het ophalen van de auto moet nog wel geregeld worden natuurlijk. Maar je kunt als je kiest voor auto leasen zzp dit gewoon vanuit huis of vanuit je eigen bedrijf regelen. Je kunt online prijzen vergelijken, dit is zeker aan te raden omdat dit je geld kan opleveren. Er kan soms een flink verschil zitten tussen de prijzen die voor exact dezelfde auto worden gevraagd. Dus als je hebt besloten welke auto het gaat worden, vergelijk de prijzen dan voordat je beslist.

Kies voor een representatieve auto voor je bedrijf

Je kunt uit veel merken en modellen kiezen als je een bedrijfsauto zoekt. Kies bij voorbeeld voor Mercedes Vito lease. Dit is een stijlvolle bedrijfsauto met een bijzonder goede reputatie. Mercedes Benz is sowieso een automerk dat vertrouwen uitstraalt en dat geldt ook zeker voor de bedrijfswagens van dit merk. Je kunt ervan op aan dat je rijdt in een betrouwbare auto die je brengt waar je heen wilt en die je onderweg niet in de steek laat. Het is een auto met een royale laadruimte zodat je alle benodigdheden voor een klus kunt meenemen of alle artikelen die je bij klanten wilt gaan afleveren. Dit maakt de Mercedes Vito één van de populairste leaseauto’s van dit moment.

Wat betaal ik voor het leasen van de Mercedes Vito?

Hoeveel je betaalt hangt vooral af van de duur van het contract. Meestal kun je kiezen uit verschillende looptijden variërend van twee tot vier of vijf jaar voor een bedrijfswagen. Daarnaast is van belang hoeveel kilometers je per jaar wilt rijden. Er is een groot verschil tussen iemand die per jaar slechts 20.000 kilometer rijdt en iemand die aan het einde van een jaar 200.000 kilometer op de teller heeft staan. Hier hangt dus de leaseprijs van af.

Voor meer info : Eenvoudig de lease van je bedrijfsauto online regelen