GTE2
Image default
Beauty en verzorging

Ervaren privékliniek voor esthetische behandelingen

Een esthetische behandeling kan om meerdere redenen gedaan worden. Het is belangrijk om een ervaren chirurg onder de arm te nemen. Bij de privékliniek Mediclinic vindt u een arts die u kan vertrouwen voor al uw esthetische ingrepen. Zij hebben een ultra moderne infrastructuur, waardoor u veilig geopereerd wordt.

Leg de ingreep van uw dromen vast

Wanneer u graag iets wil laten veranderen aan uw lichaam, kan u bij de eerste de beste kliniek binnenstappen. Maar u kan ook meteen een goede chirurg kiezen uit een privékliniek in Vlaanderen, zoals Mediclinic. U kan hier een borstvergroting, borstlift, borstreconstructie, borstverkleining en tepelcorrecties laten uitvoeren. De arts geeft u hier een duidelijke uitleg over de voordelen en mogelijke bijwerkingen. Ze gaan samen met u op zoek naar de ideale oplossing voor uw esthetisch probleem. Voor, tijdens en na de ingreep staan ze u bij. Op hun website kan u voor- en na-foto’s zien om alvast een blik te werpen op hun kunnen. Deze artsen beantwoorden al uw vragen in verband met het gevoel in uw borsten, de mogelijkheid tot borstvoeding en borstonderzoek en praten over wat er gebeurt na verloop van tijd. Ook de littekenvorming wordt uitgebreid besproken voor de ingreep. Overwegend worden protheses via de borstplooi geplaatst, waardoor het litteken vrijwel onzichtbaar is. De esthetische ingreep zal u dus geen extra onzekerheden brengen over uw lichaam. Naast borstingrepen en andere plastische ingrepen, kan u in deze privékliniek ook terecht voor oogheelkunde, esthetische dermatologie, gynaecologie en medische wellness, zoals microneedling en definitief ontharen. Kortom, in deze privékliniek vindt u alles onder één dak.

Een ingreep bij deze kliniek zal u ten goede komen

Twijfel niet langer over die plastische ingreep en maak een afspraak bij deze experten. U zal enkel nog méér tevreden worden over uw lichaam. De ervaren artsen in deze privékliniek helpen u graag uw droomlichaam te bekomen. Via hun website kan u een eerste afspraak maken voor een raadpleging.

https://www.mediclinic.be/nl/behandeling/borstvergroting