GTE2
Image default
Groothandel

Ga voor een auto en de import ervan naar België naar deze experten

U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat de auto die u door middel van import naar België krijgt, van hoge kwaliteit is. Daarom rekent u best op de experten van Trex Cars uit Pelt, zij zijn immers al jaren gespecialiseerd in het importeren en kopen van een auto uit verschillende EU-landen, zoals Duitsland en Nederland, naar België. Maar dat is niet de enige dienst die zij aanbieden. Lees snel verder en ontdek voor welke producten en diensten u een beroep kunt doen op de expertise, ervaring en kennis van de specialisten van Trex Cars uit Pelt.

Voor welke diensten vertrouwt u op deze experten?

Bent u benieuwd naar welke diensten en producten deze experten aanbieden? Hieronder ziet u een greep uit hun assortiment aan diensten:

–          Verkoop van uw wagen, mits dat de juiste documenten aanwezig zijn.

–          Import van uw favoriete auto naar België.

–          Schoonmaak en bescherming van uw wagen tegen weersomstandigheden, volgeluitwerpselen, krassen en ga zo maar verder.

–          Contact met de verkoper.

–          Transport van uw wagen, dat bovendien volledig verzekerd is.

–          En ga zo maar verder.

U ziet het, u ontvangt gegarandeerd een totaalpakket en deze professionals ondersteunen u van a tot z tijdens de import na het kopen van een kwalitatieve auto vanuit Duitsland naar België.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een auto en de import ervan van Duitsland naar België? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact op met deze experten voor een vrijblijvende offerte. Ook wanneer u met vragen of opmerkingen zit, neemt u gerust contact op met deze professionals. Dat doet u aan de hand van de contactgegevens die u kunt terugvinden op de website van deze experten in het kopen en de import van een auto vanuit Duitsland naar België.