GTE2
Image default
Woning en Tuin

Geef een plat dak de aandacht dat het verdient

U wilt vast het beste voor uw huis of bedrijfsgebouw. Een van de belangrijkste onderdelen daarvan is het dak. Want een lekkend dak kan tot veel ellende leiden. Het is dus van belang om een dak goed te onderhouden. Heeft u een plat of licht hellend dak? Dan kan dakdekkersbedrijf Kewodak u helpen. Deze dakdekker heeft zijn klanten rondom Amsterdam en Rotterdam en zorgt bijvoorbeeld snel voor een ervaren dakdekker in Sassenheim.

Dit bedrijf heeft bovendien al ruim 30 jaar ervaring met alle werkzaamheden voor platte en lichte daken. Daarbij is het aangesloten bij Vebidak en erkend door Dakmerk, waardoor u garantie op onderhoud en renovatie krijgt. Verder laten de VCA- en KOMO procescertificaten van Kewodak zien dat het bedrijf veilig werkt.

Goed onderhoud voorkomt schadelijke daklekkages

Een daklekkage bij een plat dak is vaak extra vervelend doordat het water langzaam naar binnen sijpelt. Dit kan zelfs door de kleinste scheurtjes gebeuren. Deze lijken misschien onschuldig, maar intussen verzwakt uw dak wel. Het is daarom van belang dat u het zo snel mogelijk laat repareren. Bij Kewodak kunt u dit via een online formulier regelen of door het speciale servicenummer 0172 – 43 21 42 te bellen. Kewodak spoort dan zo snel mogelijk de lekkage op. Om een nieuw lek te voorkomen is het raadzaam om uw dak regelmatig te laten onderhouden. Ook dit kan Kewodak voor u uitvoeren. Bovendien krijgt u desgewenst advies over het behoud van uw dak.

Voor meer info : Geef een plat dak de aandacht dat het verdient