GTE2
Image default
Verbouwen

Goede producten om uw gietvloer zelf te doen

Als u overweegt om een gietvloer aan te leggen dan kunt u dit met de producten van Decochip zelf doen. Zo bent u niet afhankelijk van een professioneel bedrijf dat de vloer voor u legt. U gaat geheel zelf aan de slag met de materialen! Het eindresultaat doet geenszins onder voor dat van de professional en u rekent op een uitstekende kunststof vloer die naadloos is afgewerkt. Een PU gietvloer is een fraai alternatief op het vertrouwde linoleum wat doorgaans wordt gebruikt voor het leggen van vloeren. Zelfs voor bedrijfsruimtes of scholen worden PU gietvloeren steeds vaker ingezet omdat de voordelen voor zich spreken. Een gietvloer biedt een strakke, professionele uitstraling waar menigeen van onder de indruk zal zijn.

Zelf uw eigen gietvloer leggen

Het is heel gemakkelijk om zelf een gietvloer te doen. Hiervoor bestelt u bij eenvoudigweg de benodigde onderdelen waarna u gelijk aan de slag kunt gaan. Zelf een gietvloer doen, doet u met de producten van Decochip. Bekijk hier simpelweg de website voor of ga voor een persoonlijk advies in de showroom langs. U vindt hier alle producten en materialen die u helpen om gemakkelijk zelf een PU gietvloer te installeren. Er is een ruim assortiment beschikbaar waaruit u de juiste onderdelen kunt kiezen. Zo realiseert u een uniek en professioneel ontwerp dat geheel op uw wensen en verwachtingen is afgestemd. Bovendien mag u rekenen op materialen van uitstekende kwaliteit die voor een aantrekkelijke prijs verkrijgbaar zijn.

Vertrouw op Decochip voor uw doe-het-zelfmaterialen

Nergens anders kunt u beter geïnformeerd worden over ‘Project gietvloer-zelf-doen’ dan bij Decochip. Hier zijn alle materialen voorradig die u zullen helpen om geheel zelfstandig een fraaie PU gietvloer te leggen. Uw bedrijfsruimtes krijgen een professionele en stijlvolle uitstraling. Bovendien kunt u zelf het ontwerp bepalen door de ruime keuze in materialen en kleuren. Zo is elke ruimte op een unieke manier vorm te geven.