GTE2
Image default
Auto

Goedkoop een bestelauto leasen

Als je een bestelauto voor je bedrijf wilt gaan leasen, dan is het vanzelfsprekend dat je ook aandacht besteed aan de kosten die hierbij komen kijken. Iedereen wil goedkoop een bestelauto leasen, en vaak is dit ook wel mogelijk, maar het mag eigenlijk niet zo zijn dat de prijs van een leaseauto de doorslag geeft. Zeker als het gaat om een bestelauto voor zakelijk gebruik is het heel belangrijk dat het voertuig precies dat te bieden heeft wat voor de zaak nodig is. Een bestelauto met relatief weinig ruimte is niet praktisch voor bedrijven die altijd veel moeten vervoeren. Dit kan resulteren in onnodig veel ritjes, omdat de lading niet in één keer mee kan. Heb je juist niet zoveel ruimte nodig? Dan is het natuurlijk zonde om te betalen voor een bestelauto met extra veel ruime.

Hoe kies je de juiste bestelauto voor het leasen?

Het is belangrijk om eerst te bepalen wat de bestelauto wel en niet moet hebben om goed tegemoet te komen aan de behoeften van de onderneming. Op basis hiervan kun je bekijken welke modellen hier goed bij passen. Stel dat je dan uitkomt op Peugeot Partner lease, dan kun je zoeken naar de leasebedrijven die dit specifieke model in het lease assortiment hebben. Je kunt dan de leaseprijzen van deze aanbieders met elkaar vergelijken. Wel is het goed om hierbij ook te letten op de voorwaarden, het eigen risico en bijvoorbeeld de precieze kosten die zijn inbegrepen. Zo vind je uiteindelijk de goedkoopste optie om de juiste bestelauto te leasen.

De aanschafprijs van een auto besparen

Door een bestelauto te leasen kun je natuurlijk de hoge kosten voor de aanschaf van een bestelauto besparen. Dit maakt het aantrekkelijk om een bestelauto te leasen, vooral omdat er de mogelijkheid bestaat om altijd nieuw te blijven rijden met een goed leasecontract. De meest voorkomende autokosten zijn in de maandprijs inbegrepen

Voor meer info : Goedkoop een bestelauto leasen