GTE2
Image default
Zakelijke dienstverlening

Google ADS en hoog scoren in Rotterdam

Google ADS en hoog scoren in Rotterdam

Google ADS is een complex programma, maar je kunt er zeker wel lokaal mee scoren in Rotterdam. Wij geven Google ADS advies Rotterdam voor de ondernemers en bedrijven die hier behoefte aan hebben. Samen met jou kijken we naar de beste aanpak die hierbij past. Ieder bedrijf is uniek en heeft wel een of meerdere punten waarop ze kunnen scoren. De ervaren marketeers pakken dit eruit en gaan er alles aan doen om dit te boosten.

Met Google ADS kun je ook heel gericht adverteren zodat je niet teveel geld hoeft te investeren. Je kunt op een bepaalde locatie adverteren, maar ook kun je leeftijd en geslacht specificeren. Als je maandverband verkoopt heb je immers geen mannen als klant. Maandverband is iets wat je heel je leven nodig hebt, maar als jij een uniek product hebt dan kun je alsnog filteren. Je kunt er dan voor kiezen om dit bijvoorbeeld alleen aan mensen tussen de 25 en 55 te laten zien. Vaak zijn zij nog een beetje in de zoektocht of ze staan open voor veranderingen. Zo bespaar je op de advertentiekosten en daardoor kan je meer omzet genereren omdat je specifiek op de vrouw af adverteert. En zo zijn er nog wel tientallen trucjes meer die je maar net even moet weten.

Vindbaar worden in de zoekmachine

Met Google SEO marketing kun je beter worden gevonden in de grootste zoekmachine van de wereld. De marketeers pakken zoveel mogelijk factoren aan om jouw bedrijf beter te laten scoren. Er zijn namelijk honderden factoren, maar deze zijn niet allemaal bekend. Wel is sinds de laatste update bekend geworden dat een website of webshop snel moet zijn. Een website die er langer als 3 seconden over doet om te laden daarbij haakt 70% van de mensen al af. Daarnaast willen de mensen ook snel iets kunnen lezen of bestellen. Het is belangrijk dat ze daarvoor binnen maximaal 2 klikken op de juiste pagina komen. En zo kunnen we nog wel uren doorgaan, maar dat advies laten we aan de marketeers over.

De voordelen van adverteren op het web

Adverteren op het internet kan verschillende voordelen opleveren. In de meeste gevallen krijg je hierdoor meer bezoekers en ook meer omzet. Om dit echt te kunnen laten slagen is het belangrijk de prestaties goed in de gaten worden gehouden. Hier schakel je dan ook vaak een advertentie specialist voor in. Zodra je merkt dat er enkele weken geen sales zijn maar wel advertentiekosten dan gaat er iets niet goed. Dit kan liggen aan de informatie, maar ook aan de snelheid van je website. De rapporten die hierover bijgehouden worden tonen hoe lang een bezoeker op de website is, maar ook hoe ze je gevonden hebben.