GTE2
Image default
Beauty en verzorging

hair extensions

Waarom moet je voor extensions kiezen?

Niet iedereen heeft de haardos die zij zichzelf wenst. Vaak vinden mensen hun haar te dun of is het futloos. Het kan diverse oorzaken hebben waarom mensen niet tevreden zijn over hun haar. OxY Extensions heeft een ruime keus aan clip extensions, maar het is natuurlijk wel fijn om er eerst iets meer over te weten voor je een aankoop doet. Je kunt kiezen wat je neemt, maar het is natuurlijk fijn om te weten waarom je voor hair extensions moet kiezen.

 

Makkelijk

Je kunt altijd naar de kapper gaan. Zij kunnen jouw haar doen. Ze kunnen het kort knippen, in model of hair extensions zetten. Dit is erg makkelijk omdat je het zelf niet hoeft te doen en je hebt een vollere bos haar. Het is eenvoudiger dan een transplantatie of groeimiddel. Clip in extensions zijn helemaal makkelijk. Je kunt ze gewoon in je haar doen met een speldje en klaar.

 

Unieke look

Met extensions creeer je echt jouw unieke look. Het is zo eenvoudig je kan ze zo in je haar doen. Het is zo mooi om elke dag een ander kapsel te creëren. Je maakt er jouw unieke kapsel mee.

Clip extensions

Clip extensions van OxY zijn geweldig. Je kunt zelf kiezen welke kleur en wat voor soort. Wil je krullend haar? Dan klap je die in. Wil je zwart haar? Wil je blonde lokken dan kun je daarvoor kiezen en de volgende dag kies je weer voor iets anders. Het is zo fijn om daar je kapsel mee te creëren. Het is echt kinderlijk eenvoudig.

Lang haar is mooi

Kort haar kan erg mooi zijn. Toch is lang haar om de een of andere reden altijd vrouwelijker. Het maakt een vrouw echt vrouw. Daarom is het super dat je met hair extensions ook lang haar kunt krijgen als je kort haar hebt. Het is iets wat hair extensions uniek maakt. Je kunt het zo toevoegen en een mooie vrouwelijke bos haar creëren.

Advies

 

Bij OxY Extensions kun je alle soorten hairextensions aanschaffen. Ook kun je bij ons terecht voor extra informatie of advies. Indien je jouw hairextensions al hebt gevonden kun je deze gewoon bij OxY Extensions bestellen. Zoals je hebt kunnen lezen beschikt Oxy Extensions over een ruim assortiment. Er is voor iedereen wel wat moois te vinden. Mocht je er nou toch niet uitkomen dan kun je Oxy Extensions altijd om advies vragen. Zij kunnen je voorlichten, advies geven en je helpen met je aankoop. Wacht  niet langer en schaf die fantastische clip extensions aan.

 

Voor meer info : hair extensions