GTE2
Image default
MKB

Handige jaarrekening Excel sbr software

Een jaarrekening is al tijdrovend en verschillende afdelingen moeten samenwerken om het voor elkaar te krijgen. Verschillende medewerkers sturen hun deel in Excel op en het word samengevoegd tot 1 document na veel werk. Het is wel een Excel document maar nu moet het in sbr ingeleverd worden?

Veel bedrijven kijken hier tegen op en gelijk hebben ze. Hun werknemers zijn al gewend om met een vaste systeem te werken en dat is Excel. Nu moet het in sbr aangeleverd worden. Al de afdelingen inwerken met sbr vergt tijd en die tijd is er vaak niet. De oplossing hiervoor is simpel en goedkoop. Deze oplossing is jaarrekening Excel sbr software.

Jaarrekening Excel sbr is een handige software dat voor conversie gebruikt kan worden. Het is namelijk mogelijk om met een paar klikken met de jaarrekening Excel sbr documenten van Excel te converteren naar sbr.

Hoe werkt het?

De software van jaarrekening Excel sbr werkt heel simpel. Het bronbestand moet geselecteerd worden en deze moet natuurlijk een Excel bestand zijn. Als de bestand geselecteerd is hoeft er alleen maar op de converteer knop geklikt worden. Zo is er heel snel een sbr jaarrekening gemaakt dat meteen al verstuurd kan worden. Een sbr bestand maken kan gewoon niet makkelijker dan met de jaarrekening Excel sbr software.

Voor meer info : Handige jaarrekening Excel sbr software