GTE2
Image default
Particuliere dienstverlening

Help uw zoon of dochter en kies voor een weerbaarheidstraining voor uw kind

Heeft u wel eens gehoord van een weerbaarheidstraining voor een kind? Op die manier weet u zeker dat u uw zoon of dochter op de best mogelijke manier helpt. Wanneer uw zoon of dochter niet lekker in zijn vel zit, wordt gepest op school of een laag zelfbeeld heeft door een andere reden, houdt dat u bezig. U wilt dat uw kind gelukkig is en met plezier door het leven gaat. Dan is het een idee om te kiezen voor een weerbaarheidstraining voor uw zoon of dochter. Op die manier leert het kind voor zichzelf opkomen en ook beter gevoelens verwoorden. Merk u dat uw zoon of dochter over zich heen laat lopen? Met een weerbaarheidstraining van ABpsyon leert uw kind essentiële vaardigheden waarvan hij of zij een leven lang profiteert. In het afgelopen decennium zijn er meer dan 500 kinderen en ouders hierdoor geholpen.

Extra begeleiding bij een weerbaarheidstraining voor uw kind? Bij deze specialist kan het!

Hulp nodig bij het begeleiden van kinderen met persoonlijke en/of sociale problemen? Dat is goed te begrijpen. Bij sommige kinderen is het zo dat ze wegens een permanente belemmering extra begeleiding nodig hebben tijdens een weerbaarheidstraining voor het kind. Dit kan bijvoorbeeld komen door persoonlijke issues, een gedragsprobleem of een beperking. Dat is betekent dus dat ze extra bijzonder zijn en zo zal de aanpak van ABpsyon dan ook zijn. Doordat deze praktijk alleen gekwalificeerde professionals in dienst heeft met elk hun eigen expertise, wordt elk kind geholpen. Zo helpen deze begeleiders uw zoon of dochter aan een beter zelfbeeld, meer zelfvertrouwen en leren kinderen en jongeren beter om hun gevoelens te verwoorden. Tevens geven ouders aan dat ze zelf ook veel leren door het bijwonen van de weerbaarheidstraining van hun kind.

In 10 jaar hebben meer dan 500 kinderen een weerbaarheidstraining gevolgd, is uw kind de volgende?

Een specialist zoals ABpsyon zorgt voor een laagdrempelige sfeer tijdens een training. Daar heeft u kind gegarandeerd profijt van. Om die reden wordt het binnenkomen voor ouders en kinderen die een weerbaarheidstraining voor het kind komen volgen erg gemakkelijk. De werkwijze is vooral oplossingsgericht. Dat houdt in dat er bepaalde vragen worden gesteld die ervoor zorgen dat het kind dat de weerbaarheidstraining bij ABpsyon volgt zelf de mogelijke oplossing formuleert. Buiten kinderen zijn ook jongeren tot 18 jaar met hun ouders zeer welkom om hun psychosociale weerbaarheid of zelfredzaamheid te bevorderen. Ook helpt deze praktijk, die volgens de ouders en kinderen veel resultaten boekt, bij het ontwikkelen van een beter zelfbeeld en meer zelfvertrouwen.