GTE2
Image default
Zakelijke dienstverlening

Help uzelf verder met coaching in Zeeland

Als u soms vastloopt op het werk of op het persoonlijke vlak, dan kan coaching in Zeeland u helpen. Met het volgen van een coaching programma heeft u een persoonlijke coach die zonder te oordelen naar u luistert. Als u problemen heeft op werkgebied, dan denkt de coach met u mee. Vaak blijkt u vervolgens zelf met een oplossing te kunnen komen. Door gesprekken te voeren met een coach leert u uzelf namelijk beter kennen, waardoor u ook beter en sneller tot een oplossing kunt komen. Ook als werkgever kan het voorkomen dat u behoefte heeft aan een luisterend oor, ook hiervoor kunt u een coach inschakelen.

Coaching in Zeeland, verschillende coaching technieken en instrumenten

Een coach kent verschillende coaching technieken. Doordat de gesprekken op individueel niveau plaatsvinden, kan er per persoon voor een bepaalde techniek gekozen worden. Op deze manier kan de coach de meest geschikte techniek kiezen voor uw persoonlijke situatie.

Vooraf gestelde doelen

Tijdens de coaching in Zeeland worden er van te voren doelen afgesproken. Deze doelen kunt u als werknemer zelf bepalen. Ook als werkgever heeft u de mogelijkheid om deze doelen mede te bepalen. Als de doelen zijn vastgesteld wordt er vervolgens een programma op maat aangeboden, waarbij er verschillende coaching sessies plaatsvinden. Als u het teamverband tussen uw werknemers wilt verbeteren, dan kunnen deze coaching sessies ook helpen. Door de vooraf gestelde doelen werkt het programma op een resultaatgerichte manier.

Verschillende coaching trajecten

Voor verschillende coaching trajecten binnen Zeeland, kunt u terecht bij HR Consultancy. Deze organisatie biedt verschillende coaching diensten aan. Al de trajecten zijn resultaatgericht en persoonlijk van aard en zijn geschikt voor zowel werknemer als werkgever. Ook als bedrijf zijnde kunt u van een coach gebruikmaken, zo kan een coach u helpen met besturingsproblemen of kunt u als bedrijf uw werknemers met hun persoonlijke ontwikkeling helpen.

http://www.hr-consultancy.nl/